انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: قهوه ترک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قهوه ترک 1

مواد لازم (۱ نفر)

قهوه ترک : یک قاشق غذاخوری سرخالی

آب : یک فنجان

شکر : به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا یک فنجان آب سرد را داخل ظرف قهوه‌جوش بریزید و بعد یک قاشق قهوه و کمی شکر به آن اضافه کنید. قهوه را تا زمانی که شکر آن حل شود،‌ هم بزنید. بعد از این مرحله، قاشق را از قهوه‌جوش بیرون بیاورید و قهوه‌جوش را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. در مدتی که قهوه روی حرارت قرار دارد اصلا آن را هم نزنید، زیرا باعث می‌شود کف قهوه از بین برود.

قهوه ترک 1

زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی اجاق بردارید و قهوه را در فنجان بریزید.









نکته:

۱- اگر می خواهید قهوه خوشمزه ایی داشته باشید آن را روی حرارت ملایم درست کنید. بهتر است قهوه زودتر از پنج دقیقه حاضر نشود.

۲- از آب سرد استفاده کنید

۳- برای اینکه هم قهوه یکدست را داشته باشید و هم کف روی آن را، می‌توانید زمانی که کف تشکیل شد آن را در فنجان بریزید و بگذارید باقی قهوه بیشتر بجوشد.

۴- روش دیگر این است که ابتدا آب را داغ کنید، بعد شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب حل شود. سپس قهوه و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید که به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد، پیش از آنکه آن را در فنجان بریزید، یک بار آن را از روی حرارت بردارید و دوباره پس از چند لحظه روی حرارت قرار دهید تا سه بار این حرکت را انجام دهید. دوباره بگذارید قهوه جوش بیاید.