07-08-2012، 20:51
مواد لازم (۱ نفر)
قهوه ترک : یک قاشق غذاخوری سرخالی
آب : یک فنجان
شکر : به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا یک فنجان آب سرد را داخل ظرف قهوهجوش بریزید و بعد یک قاشق قهوه و کمی شکر به آن اضافه کنید. قهوه را تا زمانی که شکر آن حل شود، هم بزنید. بعد از این مرحله، قاشق را از قهوهجوش بیرون بیاورید و قهوهجوش را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. در مدتی که قهوه روی حرارت قرار دارد اصلا آن را هم نزنید، زیرا باعث میشود کف قهوه از بین برود.
زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی اجاق بردارید و قهوه را در فنجان بریزید.
نکته:
۱- اگر می خواهید قهوه خوشمزه ایی داشته باشید آن را روی حرارت ملایم درست کنید. بهتر است قهوه زودتر از پنج دقیقه حاضر نشود.
۲- از آب سرد استفاده کنید
۳- برای اینکه هم قهوه یکدست را داشته باشید و هم کف روی آن را، میتوانید زمانی که کف تشکیل شد آن را در فنجان بریزید و بگذارید باقی قهوه بیشتر بجوشد.
۴- روش دیگر این است که ابتدا آب را داغ کنید، بعد شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب حل شود. سپس قهوه و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید که به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد، پیش از آنکه آن را در فنجان بریزید، یک بار آن را از روی حرارت بردارید و دوباره پس از چند لحظه روی حرارت قرار دهید تا سه بار این حرکت را انجام دهید. دوباره بگذارید قهوه جوش بیاید.