انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ترشی لیته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ترشی لیته 1

مواد لازم

بادمجان : یک کیلو
سبزی : معطر پاک کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز : یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز : یک عدد
سیر رنده شده : یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز : ۵۰ گرم
هویج : ۳ عدد
کلم پیچ سفید : ۲۵۰ گرم
سرکه : یک کیلو
ادویه ی ترشی : یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک : یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه : یک قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.