انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ترشی ایتالیایی با نان کدو و جعفری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ترشی ایتالیایی با نان کدو و جعفری 1

مواد لازم برای ترشی:

•قارچ ۵۰۰ گرم
•کرفس ۱ شاخه
•فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و نارنجی از هر کدام ۱ عدد
•بادمجان متوسط ۲ عدد
•کلم بروکسل ۲۰۰ گرم
•سرکه به میزان لازم
•نمک ۱ قاشق مرباخوری
•روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزیجات را به همان صورت درسته شسته و کاملاً خشک کنید. کرفس و بادمجان نیمه شده را به بلندی ۴ سانت برش داده، تخم‌های فلفل‌های دلمه‌ای را درآورده و مدت نیم ساعت را در فر بگذارید و یا ده دقیقه در مایکروفر قرار دهید.پس از پخت و خنک شدن پوست آن به راحتی کنده می‌شود، گرفته و به اندازه کرفس و بادمجان پخته شده برش داده کنار بگذارید. سپس غیر از فلفل دلمه‌ای، باقی سبزیجات را مدت ۲۰ دقیقه بخارپز کنید. توجه داشته باشید که حتماً باید بخارپز شوند.سبزیجات پخته را مدت ۵ دقیقه با سرکه و نمک جوشانده و در آبکش بریزید تا کاملاً خنک شود و سرکه اضافی آن برود. در این مرحله سبزیجات کاملاً خنک شده را در شیشه ریخته روی آن روغن زیتون بریزید به حدی که روی مواد را بپوشاندمی‌توان کمی آویشن و رزماری خشک نیز به سبزیجات افزود. این ترشی را در صورت پخته شدن کامل سبزیجات، می‌توان بلافاصله بعد از آماده شدن مصرف کرد.این ترشی با انواع نان‌های ایتالیایی سرو می‌شود. لازم به ذکر است که یک نوع پیتزا و نیز فوک کیا که یکی از انواع نان‌های ایتالیایی ست با همین ترشی درست می‌شود.
مواد لازم برای نان کدو و جعفری:

•کدوی خورشی ۳ عدد متوسط
•نمک ۱ قاشق مرباخوری
•پودر مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
•تقویت کنندة آرد نصف قاشق چایخوری
•آب ولرم ۳۵۰ میلی‌لیتر
•شکر ۱ قاشق غذاخوری
•تخم‌مرغ ۱ عدد
•کرة نرم ۵۰ گرم
•آرد الک شده به میزان لازم
•جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
•روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
یک قاشق شکر و پودر مایة خمیر را با آب ولرم مخلوط کرده کمی هم بزنید. روی ظرف را پوشانده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم بگذارید. کدوها را با پوست، تمیز شسته و خشک کرده، با رنده درشت رنده کنید و با یک قاشق روغن زیتون کمی تفت دهید تا جایی که آب کدو کشیده شود و بگذارید تا خنک شود. در این مرحله جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید. کره نرم، نمک و مایه خمیر آماده و پف کرده را در ظرف مناسبی بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد و تقویت کننده آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید و کم‌کم به مواد بیفزایید تا حدی که مواد خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را با همزن مخصوص به مدت ۵ دقیقه ورز داده یا آن را صد بار محکم روی سطح صافی بکوبید. خمیر را به ظرف آردپاشی شده‌ای منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید تا مدت ۵۰ دقیقه بماند. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به صورت مستطیل باز کرده، دو سوم از مایه کدو و جعفری را روی آن ریخته و از یک طرف آن را رول کنید، سپس از دو سر رول کمی آن را پیچانده و بعد دو سر را به هم بچسبانید. سطح را با کمی سفیده یا زرده تخم‌مرغ آغشته کنید و باقیمانده کدو و جعفری را روی آن ریخته بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
سپس در فر داغ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
این نان را می‌توان به اشکال مختلف فرم داد و یا در قالب دلخواه قرار داده و سرو کرد.