07-08-2012، 23:37
مواد لازم:
نان لواش : به مقدار لازم
پنیر سفت : ۱ لیوان
مغز گردوی خرد شده : نصف لیوان
نعناع خرد شده :به مقدار لازم
عسل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط می کنیم. سپس نان ها را مستطیل شکل از طول می بریم و کمی از مواد را روی نان می ریزیم بعد نان را به صورت مثلثی شکل می پیچیم و در روغن سرخ می کنیم. سمبوسه ها را در صافی می ریزیم تا روغن آن برود سپس سمبوسه ها را در عسل می زنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف می چینیم.