انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کیک رمانتیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کیک رمانتیک 1

کیک رمانتیک 1

تزیین این کیک هویجی تر, به وسیله گلهای شکری, آن را جزء کیکهای ویژه جشن ها کرده است. این کیک انتخابی فوق العاده برای اعیاد میباشد.

مواد لازم و ترکیبات (Ingredient):

150 میلی لیتر, ۱/۴ پیمانه روغن ذرت

۱۷۵ گرم شکر دانه ریز طلایی

۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی (شیرین شده)

۳ عدد تخم مرغ به علاوه ی یک زرده تخم مرغ اضافی

یک قاشق چایخوری وانیل

۱۲۵ گرم گردو, خرد شده

۱۷۵ گرم هویج, رنده شده

یک عدد موز, له شده

۱۷۵ گرم آرد معمولی

۹۰ گرم آرد جوی دوسر

یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

یک قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

مواد لازم برای تهیه کرم رویه کیک:

۱۵۰ گرم پنیر نرم

۴ قاشق غذا خوری ماست طبیعی (شیرین شده)

۹۰ گرم پودر قند

یک قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده

۲ قاشق چایخوری آب لیمو

مواد لازم برای تزیین:

یک عدد سفیده تخم مرغ, کمی زده شده

۴۰ گرم/ ۳ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز

تعدادی گل پامچال و بنفشه طبیعی

دستور العمل پخت (Recipe):

کف قالب گردی به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید.شکر, روغن, ماست, تخم مرغ, وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس گردوی خرد شده, هویج رنده شده و موز را بیافزایید.

باقیمانده مواد را با هم الک کنید و کم کم به مخلوط بیافزایید. مخلوط را داخل قالب آماده, بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید تا کاملا بپزد و سفت شود. برای اطمینان از پخت, سیخ چوبی ظریفی را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد به سیخ نچسبند, کیک آماده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۵ دقیفه صبر کنید تا کاملا سرد شود. سپس آن را از قالب خارج کنید.

برای تهیه کرم رویه کیک, ابتدا پنیر و ماست را خوب بهم بزنید. پودر قند را الک کنید و با پوست لیمو و آب لیمو ترش به مواد بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده را روی سطح کیک و کناره های آن بمالید.

برای تزیین روی کیک, گل ها را خیلی سریع داخل سفیده تخم مرغ زده شده, فرو ببرید و سپس با پاشیدن شکر دانه ریز روی آنها را کاملا بپوشانید. گل ها را روی کاغذ روغنی و در محلی گرم خشک برای چند ساعت با فاصله از هم قرار دهید تا کاملا خشک و شکننده شوند. طرح دلخواه خود را با گلها روی سطح کیک بچینید.