انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: چیکن کوردن بلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چیکن کوردن بلو 1

چیکن کوردن بلو یکی از غذاهای اصلی فرانسوی هاست که توی مهمانی های رسمی پخته و سرو میشه.

مواد لازم

سینه مرغ : ۲ عدد

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

کره :۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ورقه ای : ۲ ورق

پودر پاپریکا (فلفل دلمه ای) : به مقدار لازم

پودر سوخاری : ۱ فنجان

کالباس ورقه ای : برای داخل هرسینه ۲ تا ۳ عدد

نمک : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را از قطر برش زده تا بصورت دو ورقه هم اندازه درآید. سپس هر تکه آن را با بیفتک کوب، کوبیده تا کاملا” پهن شده و ضخامت در همه قسمتها یک اندازه شود سپس پشت و روی آن را با کره کاملا نرم شده با فرچه کره مالی کنید. و روی آن را کاملا

چیکن کوردن بلو 1

پودر پاپریکا پاشیده .سپس با کالباسهای ورقه ای داخل سینه را پر کنید. بعد پنیر ورقه ای روی کالباسها بگذارید و آرام آرام شروع به پیچیدن سینه مرغ به حالت رولت کنید . دوباره کره را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و دور تا دور آن را کره و زرده تخم مرغ بمالید برای اینکه سینه تکان نخورد حتما آن را با خلال دندان ثابت کرده .پس از اینکه دور تا دور سینه به مخلوط زرده و کره آغشته شد آن را در پودر سوخاری بمالید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا سینه پخته و سرخ شود. پس از سرخ شدن به مانند رولت برش بزنید. در صورت دلخواه با نان و سس گوجه فرنگی تند میل فرمایید.