انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: تارت سیب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارت سیب 1

آرد 300 گرم . کره 200 گرم . نمک 1/4 قاشق چایخوری . آب 3 قاشق غذاخوری . زرده تخم مرغ 2 عدد
 
مواد داخل تارت
 
شکر 100 گرم  .  کره 100 گرم  .  وانیل 1/3 قاشق چایخوری  .  سیب مقدار لازم
 

 
طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
 
آرد و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمک  را در کاسه ای بریزید ، کره ( 200 گرم ) را از یخچال خارج کنید و بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و به ارد اضافه کنید ، مخلوط ارد و کره را با نوک انگشتان دست مالش دهید تا به صورت دانه های شن شود.
 
آب و زرده های تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و به آرد و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کره  اضافه نمئید ، با انگشتان دست مواد را کمی مخلوط کنید ( خمیر را ورز ندهید ) ، سپس درون کیسه فریزر قرار داده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
 
 

 
سیب ها را پوست بکنید و بصورت ورقه های نازک برش بزنید ، ورقه های سیب را درون مخلوط اب سرد و ابلیمو بزنید تا رنگ سیب ها سیاه نشود.
 
کف و دیواره های دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قالب  مخصوص تارت را با کره چرب کنید ، خمیر را از یخچال خارج کنید و روی کاغذ روغنی با وردنه باز کنید ، کف و دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید سپس ورقه های سیب را روی خمیر بچینید تا خمیر کاملا پوشیده شود.
 
 

 
شکر ( 100 گرم ) و وانیل ( 1/3 قاشق چایخوری ) را مخلوط کنید و روی ورقه های سیب بپاشید ، کره ( 100 گرم ) را ریز خرد کنید و روی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ورقه ها  بریزید ، قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید.
 
پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس برش بزنید و همراه با خامه ، بستنی ، مربا و … سرو کنید.
TongueTongueTongueTongueTongue