انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه مرغ بُچارسکی ؛ غذای کشور روسیه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای چهار نفر

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

شیر: ۱۲۵ میلی لیتر

نان باگت تکه شده: ۱۵۰ گرم

مغز گردو: یک پیمانه

سیر: دو حبه

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

زعفران حل شده: دو قاشق چایخوری

تخـم مرغ: دو عدد

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

جوزهندی و آرد سوخاری: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۲۵ گرم

آویشن و ترخان: دو قاشق سوپخوری

شکر: یک قاشق چایخوری

سیر رنده شده: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه مرغ بُچارسکی ؛ غذای کشور روسیه 1
روش پخت مرغ بُچارسکی در منزل چیست؟
طرز تهیه

نان باگت را با شیر در ظرف مناسبی می‌ریزیم تا نان‌ها نرم شوند، سپس شیر اضافی را از نان جدا کرده و نان‌ها را با سینه مرغ چرخ شده، نمک، فلفل سیاه، جوزهندی، سیر‌های رنده شده و زعفران با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می‌دهیم. دستمان را کمی چرب کرده، از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل بیضی در می‌آوریم، سپس وسط هر کدام از مواد از مغز یک گردو را قرار داده و دوباره به آن شکل می‌دهیم تا گردو مشخص نباشد.

کوفته‌ها را در آرد سوخاری غلتانده، در ظرف مناسبی چیده و به مدت یک ساعت به آنها درون یخچال استراحت می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را همراه نمک، فلفل و کمی زعفران با هم مخلوط کرده، کوفته‌ها را ابتدا در مخلوط تخم‌مرغی و پس از آن مجددا در آرد سوخاری می‌غلتانیم. بعد در روغن داغ اطراف کوفته‌ها را با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

طرز تهیه سس

گوجه فرنگی‌های خرد شده را همراه ترخان، آویشن، شکر، سیر، فلفل سیاه و نمک در ظرف مناسبی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت می‌جوشانیم، سپس مواد سس را از صافی رد می‌کنیم. قارچ‌ها را به صورت جداگانه سرخ کرده، به مواد سس افزوده و مجددا به مدت پنج دقیقه جوشانده و با کوفته‌های سرخ شده سرو می‌کنیم.

نکات

میتوانید در صورت دلخواه کوفته مرغ بچارسکی را در سس به مدت ۱۰ دقیقه با هم بجوشانید.

بهتر است که جوزهندی را دو بار رنده کنید.