انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ماش پلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه ماش پلو 1
آموزش پخت ماش پلو

مواد لازم جهت طرز تهیه ماش پلو (برای دو نفر) :
ماش
نصف پیمانه
برنج
یک پیمانه
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده
۲ قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی بدون روغن
۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری
نمک
به میزان لازم
پیاز
۱ عدد
آب
۲ پیمانه
مراحل طرز تهیه ماش پلو:
۱_ ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .
۲_ برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد .روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید . (طرز استفاده از پلو پز برای درست کردن کته )
۳ _گوشت چرح کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید .
مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید .

طرز تهیه ماش پلو 1
پخت ماش پلو