انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آشپزی روز : ته چین قارچ و گوشت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچ‌های خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی روز : ته چین قارچ و گوشت 1
مواد اولیه :
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
برنج :سه پیمانه
زرده تخم‌مرغ : سه عدد
زرشک :سه قاشق سوپخوری
ماست : دو پیمانه
روغن : نصف پیمانه
زعفران دم کرده : سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچ‌های خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرشک به آن افزوده و کاملا تفت می‌دهیم. برنجی را که از قبل خیس کرده‌ایم با مقداری آب می‌پزیم و زمانی که برنج هنوز زنده و دان است آن را آبکشی می‌کنیم.
زرده تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی می‌ریزیم کمی هم می‌زنیم و با ماست، زعفران، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. پس از اضافه کردن برنج پخته به این مواد دوباره هم می‌زنیم تا یک رنگ شوند. کف یک قابلمه روغن می‌ریزیم و از مایه برنج یک لایه کف قابلمه ریخته و کاملا آن را پهن می‌کنیم سپس روی آن قارچ و گوشت را می‌ریزیم و پخش می‌کنیم و مجددا با برنج زعفرانی روی آن را می‌پوشانیم و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دم بکشد.
منبع: آشپزی خانواده سبز