انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آشپزی: طرز تهیه کتلت ترد ذرت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آشپزی: طرز تهیه کتلت ترد ذرت 1
مواد لازم:
ذرت آب پز و له شده – یک پیمانه
شیر – یک پیمانه
سیب زمینی آب پز و له شده – ۲عدد
پنیر رنده شده – ۲قاشق غذاخوری
آرد – ۲قاشق غذاخوری
آرد ذرت – یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده – ۲عدد
پودر فلفل سیاه – یک قاشق مرباخوری
پودر زیره – یک قاشق مرباخوری
نمک – به میزان کافی
گشنیز تازه خرد شده – ۲قاشق غذاخوری
آب – نصف پیمانه
خرده نان – نصف پیمانه
کره – یک قاشق غذاخوری
روغن – برای سرخ کردن

طرز تهیه:
کره را در ماهیتابه گرم کنید. ذرت له شده، نمک و شیر را به آن اضافه کنید و بپزید تا شیر کاملا جذب ذرت شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
سیب زمینی له شده، فلفل سیاه، فلفل سبز، پنیر، برگ گشنیز و پودر زیره را به آن اضافه کنید. مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم شود(می توانید مواد را چرخ کنید.) از این مواد ۱۲-۱۰ عدد کتلت مستطیل شکل درست کنید و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید.
روغن را داغ کنید.
آرد، آرد ذرت و نمک را مخلوط کنید. خرده نان را روی سینی پخش کنید.
کتلت ها را یکی یکی ابتدا در مایه آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
کتلت را با سس دلخواه سرو کنید.