انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه اینچیلادا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه اینچیلادا 1
مواد لازم :
پیاز قرمز کوچک
یک عدد
 میوه فیسالیس
700 گرم
 فلفل چیلی خرد شده
 یک یا دو عدد
 آب مرغ کم نمک
نصف پیمانه
 نمک
به مقدار لازم
 شکر
به مقدار لازم
 نان پیتا
8 عدد
 گوشت مرغ ریز شده
 3 پیمانه
 پنیر موزارلا رنده شده
2.5 پیمانه
گشنیز تازه ریز شده
1/3 پیمانه
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده
¾ پیمانه

طرز تهیه :
منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت 7 تا 10 دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند.
 
سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید. در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.
 
مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.
 
سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره 5 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.