انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
مواد لازم برای دسر هلو با ژله
 خامه                               250 گرم
پودر شکر                          6 قاشق غذاخوری
هلو                                  نیم کیلوگرم    پودر ژله هلو                      2 بسته
 وانیل                                یک چهارم قاشق چای‌خوری
هلو و اسمارتیز                 چند عدد برای تزئین
 
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از « دسر هلو با ژله» خواهیم داشت.
 
مواد لازم
چهار عدد هلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
دو بسته پودر ژله هلو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد هلو، شلیل و اسمارتیز برای تزئین
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
 
طرز تهیه دسر هلو با ژله
نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
250 گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
تزئین با یک برش از شلیل و چند عدد اسمارتیز
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
تزئین با چند برش از شلیل و اسمارتیز
آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله 1
خخخخخخخخخخخخ
ممنون حتما برم امتحان کنم