انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: روش تهیه بستنی کاکائویی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای تهیه بستنی کاکائویی

پودر شکر                   هفت قاشق غذاخوری
پودر کاکائو                  دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ                  چهار عدد سفیده
خامه                         یک بسته 200 گرمی
 
با این مقدار مواد لازم حدود سه کاسه بستنی خوری یا 10 اسکوپ بزرگ از ”‌بستنی کاکائویی“ خواهیم داشت.
 
همزن برقی
یک بسته خامه دویست گرمی (حداقل 30 درصد چربی)، هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (حدود صد و پنجاه گرم)
روش تهیه بستنی کاکائویی 1روش تهیه بستنی کاکائویی 1
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو (معادل 16 گرم)، چهار عدد سفیده تخم مرغ با زرده تخم مرغ می‌توان بستنی وانیلی درست کرد.
روش تهیه بستنی کاکائویی 1روش تهیه بستنی کاکائویی 1
طرز تهیه بستنی کاکائویی
یک بسته خامه دویست گرمی (حداقل 30 درصد چربی) را دو ساعت در فریزر گذاشته، سپس آن را در یک ظرف ریخته، همراه سه قاشق غذاخوری پودر شکر حدود پنج دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا خامه سفت شده و فرم بگیرد (اگر به هنگام باز کردن بسته خامه، کمی شیر کنار خامه جدا شده است، شیر را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) و بعد دو قاشق غذاخوری سرپر کاکائو اضافه کرده، تا خامه کاکائویی آماده شود.
روش تهیه بستنی کاکائویی 1
سفیده چهار عدد تخم مرغ را جدا کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می‌زنیم تا کاملاً کف شده از ظرف نریزد سپس چهار قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم به سفیده اضافه کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا سفیده تخم مرغ کشدار شود. در انتها خامه کاکائویی را اضافه کرده با قاشق یا لیسک هم می‌زنیم تا مایه بستنی کاکائویی آماده شود.
روش تهیه بستنی کاکائویی 1
مایه بستنی کاکائویی را در یک ظرف دربسته ریخته، حدود یک یا دو روز (بسته به قدرت سردکنندگی فریزر آماده شدن بستنی 24 الی 48 ساعت طول می‌کشد) در فریزر قرار می‌دهیم تا بستنی کاملاً سفت شده و آماده مصرف شود.
روش تهیه بستنی کاکائویی 1
با یک قاشق مخصوص بستنی، آن را در ظرف کشیده تا آماده پذیرایی شود.
روش تهیه بستنی کاکائویی 1
با کمی پودر پسته و اسمارتیز می‌توان روی بستنی را تزئین کرد.
روش تهیه بستنی کاکائویی 1
نوش جان