انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: روش تهیه بستنی توت فرنگی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای بستنی توت فرنگی:
وانیل                             یک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر                       هشت قاشق غذاخوری
توت فرنگی                   یک کاسه ماست خوری 
تخم مرغ                       سه عدد
خامه                             یک بسته 150گرمی
همزن برقی و مخلوط کن
 
با این مقدار موار لازم حدود چهار کاسه بستنی خوری یا 12 اسکوپ بزرگ از بستنی توت فرنگی خواهیم داشت .
 
یک بسته خامه 150 گرمی حداقل 30 درصد چربی، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
هشت قاشق غذاخوری پودر شکر حدود 160 گرم، یک کاسه ماست خوری سر پر توت فرنگی معادل 250گرم
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
سه عدد تخم مرغ
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
طرز تهیه بستنی توت فرنگی
یک بسته خامه 150 گرمی (حداقل 30 درصد چربی ) را دو ساعت در فریزر گذاشته، سپس آن را در یک ظرف ریخته، همراه دو قاشق غذاخوری  پودر شکر حدود پنج دقیقه با همزن برقی می زنیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد(اگر به هنگام باز کردن بسته خامه، کمی شیر کنار خامه جدا شده است، شیر را حتما دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)

روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
زرده سه عدد تخم مرغ را جدا کرده، همراه دو و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق غذاخوری وانیل با همزن برقی می زنیم تا زرده های تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
خامه فرم گرفته را به زرده همزده اضافه کرده با یک لیسک مخلوط می کنیم.
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
سفیده سه عدد تخم مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می زنیم تا کاملا کف شده از ظرف نریزد. سپس دو قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم به سفیده اضافه کرده، با همزن برقی می زنیم تا سفیده تخم مرغ کشدار شود. در انتها مخلوط زرده و خامه را به سفیده اضافه کرده با قاشق یا لیسک هم می زنیم.

روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
یک کاسه ماست خوری سرپر توت فرنگی پاک کرده را همراه یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر در مخلوط کن می ریزیم سپس آن را به مایه بستنی اضافه کرده هم می زنیم تا مایه بستنی توت فرنگی آماده شود.

روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
یک ظرف فلزی را یک ساعت در فریزر گذاشته سپس مایه بستنی توت فرنگی را در آن ریخته، در ظرف را می پوشانیم و آن را دو ساعت در فریزر می گذاریم تا بستنی شروع به یخ زدن کند. سپس آن را از فریزر درآورده با یک همزن دستی هم می زنیم تا بستنی یکنواخت بسته شود و بعد حدود یک یا دو روز (بسته به قدرت سردکنندگی فریزر آماده شدن بستنی 24 الی 48 ساعت طول می کشد) در فریزر قرار می دهیم تا بستنی کاملاً سفت شده و آماده مصرف شود.
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
نوش جان
روش تهیه بستنی توت فرنگی 1
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart