انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه شارلوت آلبالو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای شارلوت آلبالو

 خامه پاستوریزه                   یک بسته 250 گرمی
کره                                  50 گرم
کمپوت آلبالو                        یک قوطی نیم کیلویی
وانیل                                  یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژله آلبالو                       یک بسته
تخم مرغ                           دو عدد
پودر شکر                            شش قاشق غذا خوری
 
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از ”‌شارلوت آلبالو“ خواهیم داشت.
 
دو عدد تخم مرغ، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم)، یک قوطی نیم کیلویی کمپوت آلبالو
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
یک بسته کره 50 گرمی، یک بسته پودر ژله آلبالو (معادل صد گرم پودر ژله)
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
یک بسته خامه پاستوریزه سفت 250 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)، یک قالب کیک یا ژله سوراخ دار با گنجایش حدود یک و نیم لیتر و همزن برقی
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
طرز تهیه شارلوت آلبالو
 یک بسته پودر ژله آلبالو را در یک فنجان آب جوش کم کم ریخته، هم می‌زنیم تا حل شود. سپس آن را در هوای آزاد گذاشته تا کمی سرد شود ولی بسته نشود.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
یک بسته خامه سفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
دو عدد زرده تخم مرغ را همراه یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و دو قاشق غذاخوری پودر شکر با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
پنجاه گرم کره را بیرون یخچال گذاشته، تا کمی نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه کرده، هم می‌زنیم.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف شود. بعد یک قاشق پودر شکر اضافه کرده، به هم زدن ادامه می‌دهیم.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
خامه فرم گرفته را به سفیده زده شده، اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس مخلوط زرده تخم مرغ و ژله را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه شارلوت آماده شود.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
مایه شارلوت را ته یک قالب سوراخ دار ژله می‌ریزیم سپس آلبالو های کمپوت شده را برداشته، روی شارلوت می‌ریزیم و با قاشق آلبالوها را به وسط قالب هدایت می‌کنیم و بعد دسر را برای مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا بسته شود سپس آن را از یخچال درآورده، لبه های دسر را از قالب جدا کرده و آن را برای چند لحظه روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم. ته یک بشقاب بزرگ یا دیس را چرب کرده، دسر را در آن برمی گردانیم.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
دسر آماده پذیرایی می‌باشد.
طرز تهیه شارلوت آلبالو 1
نوش جان