انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مرغ کبابی با سبزیجات زیرزمینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مرغ کبابی با سبزیجات زیرزمینی 1
برای 4 نفرزمان آماده شدن : یک ساعت و نیم [b]ارزش غذایی[/b]

  1. مقدار ارزش غذایی


    1

    کالری

    420


    2

    پروتئین

    43 گرم


    3

    کربوهیدرات

    39 گرم


    4

    چربی

    12 گرم


    5

    چربی اشباع شده

    2 گرم


    6

    فیبر

    12 گرم


    7

    شکر

    0 گرم


    8

    نمک

    1.11 گرم






[b]مواد لازم[/b]

  1. مواد لازم

    مقدار


    1

    ریشه*ی کرفس کوچک

    1 عدد، پوست*کنده و به تکه*های 2.5 سانتی تقسیم شود


    2

    شلغم

    400گرم، پوست*کنده و به قسمت*های 2.5 سانتی بریده شود


    3

    سیب*زمینی شیرین بزرگ

    2 عدد، پوست*کنده و به قسمت*های 2.5 سانتی بریده شود


    4

    هویج وحشی متوسط

    2 عدد، پوست*کنده و از طول به 4 تکه تقسیم شود


    5

    گل سیر بزرگ

    2 عدد، نازک پوست*کنده شود


    6

    روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری


    7

    زیره ی سبز

    1.2 قاشق چای*خوری


    8

    مریم گلی

    چند عدد


    9

    فیله سینه*ی مرغ

    4 عدد، بدون پوست و استخوان، که هر کدام حدود 140 گرم وزن داشته باشد


    10

    ژامبون

    4 تکه






[b]طرز تهیه[/b]

فر را حدود 200 درجه گرمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* کنید. ریشه*ی کرفس، شلغم، سیب*زمینی شیرین، هویج وحشی و سیر را در یک ماهیتابه فر بزرگ قرار دهید، روغن زیتون و زیره سبز را روی آن پاشیده و به آن نمک و فلفل اضافه کنید، سبزیجات را به هم بزنید تا لایه نازکی از روغن روی آنها را بپوشاند، آن را داخل فر گذاشته و برای 30 دقیقه بپزید.
در همین حین، چند جفت برگ مریم گلی روی هر سینه*ی مرغ گذاشته، سپس هر کدام را با یک تکه ژامبون بپیچید تا بسته بماند. ماهیتابه*ی کبابی را از فر خارج کرده و سبزیجات را برگردانید، حالا مرغ را روی آنها قرار دهید. برای 30 تا 35 دقیقه بیشتر کباب کنید، تا سبزیجات ترد شده و مرغ آماده شود، سپس آن را با بروکلی بخارپز یا کلم پخته*شده سرو نمایید.