انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آموزش پخت کباب چوبی(گوشت گوساله)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.



آموزش پخت کباب چوبی(گوشت گوساله) 1




مواد لازم:
گوشت فیله گوساله 1 کیلو

پیاز درشت 5عدد

روغن زیتون 3/1 پیمانه

فلفل دلمه ای 2 عدد

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت فیله را به قطعات یکدست برش دهید, سپس دو عدد از پیازها را به اندازه قطعات گوشت بریده, فلفل دلمه ای را نیز به همین ترتیب برش می دهیم . ۳ عدد پیاز دیگر را رنده نموده , آب آن را گرفته , گوشت فیله را در اب پیاز وروغن زیتون به مدت ۴ ساعت می خوابانیم . یک قطعه گوشت و یک قطعه پیاز و یک قطعه فلفل را به سیخ کشیده, این ترتیب را ادامه می دهیم تا چوب کباب چوبی پر شود . سپس ته ماهیتابه ای را با روغن مایع چرب نموده و کبابها را در آن سرخ می کنیم . نمک و فلفل را در اواخر پخت اضافه می کنیم. البته میتوان مواد آماده را به سیخ کشیده و روی آتش مستقیم کباب کرد .