انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: أملت اسپانيايي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر :
گوجه فرنگی
۱ کیلو گرم
سیر
۱ بوته (به میزان لازم)
پیاز متوسط
۱ عدد
فلفل دلمه خرد شده
۱/۴ یک فلفل کامل
کرفس خرد شده
۱ عدد
قارچ متوسط ورق شده
۴ عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه املت اسپانیایی :
گوجه فرنگی ها را میشوییم و پوست میکنیم، خرد کرده مثل املت میگذاریم بپزد.
همه این مواد را خرد کرده و به املت اضافه می کنیم تا خوب بپزد ولی له نشود.
آخر کار وقتی املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روی آن میزنیم و پنیر پیتزا کاملا روی آن می پاشیم.
نکته در تهیه املت اسپانیایی:
دستور املت اسپانیایی ۳ تا تخم مرغ دارد من تخم مرغ زیادی داخل املت دوست ندارم طعم املت را در این صورت دیگر احساس نمیکنیم بخاطر همین ۲ تا از آن ها را حذف کردم شما اگر دوست داشتید می توانید ۳ تا تخم مرغ بزنید.
املت اسپانیایی بسیار خوشمزه هست به امتحانش می ارزد.