انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خورشت سيب سرخ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ارسال: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شماره1

خورشت سیب سرخ

[color][font]
خورشت سیب سرخ
خورشت سيب سرخ 1
سيب*هاي پوست گرفته را داخل قابلمه*اي قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب*ها نبايد شكل خود را از دست بدهند..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.



مواد اولیه
[/font][/color]
  • گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
  • سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
  • پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
  • روغن 100 گرم
  • آبليمو نصف استكان
  • زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
  • رب گوجه*فرنگي نصف قاشق سوپخوری




[color][font]
دستور پخت

[/font][/color]
  1. گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمی تفت دهيددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    .
  2. دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    .
  3. سيب*های پوست گرفته را داخل قابلمه*ای قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب*ها نبايد شكل خود را از دست بدهنددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    .
  4. سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزانی كه بپزد و له نشوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    .
  5. خورش را در ظرف كشيده و سيب*ها را كنار آن قرار دهيد


[color][font]

[/font][/color]