انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دلمه سيب زميني
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دلمه سيب زميني 1







طرز تهیه دلمه سیب زمینی
مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1
سیب*زمینی
1عدد
2
گوشت چرخ*کرده
300 ‏گرم
3
جعفری خردشده
نصف پیمانه
4
فلفل دلمه*ای
٢ ‏عدد
5
‏رب گوجه*فرنگی
٢ ‏قاشق
6
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
7
‏پیاز
١ ‏عدد
طرز تهیه
‏1. پیاز را خردکرده و در روغن سرخ نمایید.
2. گوشت چرخ*کرده را به پیاز افزوده و بعد از سرخ شدن به آن جعفری و فلفل دلمه*ای ریز شده را اضافه کنید.
3. بعد از کمی تفت دادن، رب گوجه و نمک و ادویه را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش کنید.
4. سیب*زمینی*ها را شسته و به مدت نیم ساعت در آب و نمک می*گذاریم تا نیمه پز شود. سپس سر سیب*زمینی را به اندازه یک درب متوسط بریده و داخل آن را با قاشق چای*خوری بتراشید. باید مراقب بود که دیواره سیب*زمینی خیلی نازک نشود.
5. داخل سیب*زمینی*ها را با مواد فوق پر کرده و درب دلمه را بر عکس به داخل سیب*زمینی فروکنید یا با خلال دندان به هم وصل کنید.
6. دلمه*ها را در قابلمه*ای ‏مناسب کنار هم بچینید. یک لیوان آب جوشیده را که در آن کمی نمک، ادویه و رب گوجه است را درون قابلمه ریخته و با شعله کم بپزید.
7. داخل سیب*زمینی*ها را ‏ می*توانید به صورت پوره درآورده و برای تزئین غذا از آن استفاده فرمایید.

نکاتی در رابطه با سیب زمینی
اگر می*خواهید سیب*زمینی هنگام پختن پوستش ترک نخورد، قبل از پختن قدری کره یا روغن روی سیب*زمینی بمالید. نه تنها سیب*زمینی ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می*کند و با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب*زمینی ای که با پوست می*پزید با چنگال از چند نقطه سیب*زمینی را سوراخ*کنید.
برای سرخ کردن سیب*زمینی همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب*زمینی*ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد