انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سس ريحان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه


مواد لازم برای 3 نفر :
روغن زیتون
1/2 لیوان
سرکه سیب
1/3 لیوان 
روغن کنجد
به میزان لازم
آویشن
به میزان لازم
پودر زیره
نصف قاشق چای خوری 
پودر زنجبیل
به میزان لازم
شکر
نصف قاشق چای خوری 
آبلیمو 
3 قاشق چای خوری 
کنجد
1 قاشق چای خوری 
گیاه کاکوتی
5 عدد برگچه
* برگ ریحان
5 یا 6 عدد
* سیر تازه
4 عدد 
تربچه کوچک
1 عدد 
نمک و فلفل
به میزان لازم


* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی 1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.


تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.


* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.