انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سالاد كالباس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:


کالباس یا ژامبون به دلخواه 250 گرم


پنیر گودا 200 گرم


پیاز متوسط 1 عدد


کدو قلمی 200 گرم


فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد


سرکه قرمز 5 قاشق سوپخوری


شکر 1 قاشق سوپخوری


روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری


پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری


نمک و فلفل به میزان لازم




طرز تهیه:


سرکه و نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و حین هم زدن روغن زیتون رو اضافه کنید.
ژامبون و کدو رو رشته ای خرد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز و پیازچه رو هم خرد کنید و به همراه پنیر گودا که نگینی خرد کردید، به سس اضافه کنید.


***نکات


*میتونید از چند نوع ژامبون و کالباس بنا به سلیقه خودتون استفاده کنید