17-08-2014، 11:39
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
گوشت چرخ*کرده
٣٠٠ گرم
2
ماست شیرین
نصف پیمانه
3
نخودفرنگی
١ پیمانه
4
هویج رنده شده
١ پیمانه
5
سیب*زمینی
٢ عدد
6
زیره سیاه و دارچین
در صورت تمایل
7
برنج
5/1 پیمانه
8
زرده تخم*مرغ
4 عدد
9
آب زعفران
نصف پیمانه
10
روغن مایع
نصف لیوان
11
فلفل و نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت چرخ*کرده را در روغن سرخ نمایید و برنج را هم طبق دستور چلو آبکشی نمایید. زرده تخم*مرغ را جداگانه زده و سپس به مخلوط ماست، زعفران، نمک و فلفل بیفزایید. نخودفرنگی، هویج رنده شده، زیره و دارچین را به برنج افزوده و پس از هم زدن به مخلوط ماست اضافه کنید.نصف روغن را در قابلمه نچسب داغ کرده و سیب*زمینی*های شسته و ورقه ورقه شده را در ته قابلمه بچینید. مقداری از مخلوط برنج را روی سیب*زمینی ریخته و آن را صاف کنید. سپس گوشت را روی برنج بریزید. این عمل را ادامه دهید تا موادمان تمام گردد. ته چین را مانند برنج دم کنید و هنگامی که ته آن کاملاً طلایی شد، در ظرف مناسبی برگردانده و اطراف را تزئین نمایید