انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کتلت گوشت ( کره ای)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
  • 250 گرم گوشت چرخ کرده

  • آرد نصف فنجان
    [font]
    [/font]
  • سیر چهار حبه
    [font]
    [/font]
  • پیازچه 2 ساقه
    [font]
    [/font]
  • روغن کنجد یک قاشق چای خوری
    [font]
    [/font]
  • سویا سس یک قاشق سوپ خوری
    [font]
    [/font]
  • سرکه یک قاشق چای خوری
    [font]
    [/font]
  • روغن سالاد
    [font]
    [/font]
  • فلفل و نمک
    [font]
    [/font]
  • تخم مرغ هم زده 5 عدد


طرز تهیه :
پیازچه و سیر را کاملا ریز کنید . گوشت چرخ کرده ، سیر ، پیازچه ، روغن کنجد ، فلفل و نمک را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید . مخلوط را به شکل کتلت دایره ای شکل درآورید . روغن سالاد را در ماهیتابه داغ کنید . کتلت ها را ابتدا به آرد آغشته کرده و سپس در تخم مرغ های زده شده فرو ببرید و سپس در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن قهوه ای رنگ شود . بعد از سرخ شدن آن ها را با سس دلخواه خود سرو کنید
عشق من این غذاست وقتی داغ میشه Cool