انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مانتی با قارچ و پنیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[b]مانتی با قارچ و پنیر 1

مانتی یه محصول ترکیه ای هست که با اون می شه انواع خوراکی رو درست کرد. بسیاری از دوستان طرز تهیه مانتی رو از من خواسته بودن که در ادامه با هم می بینیم ...
مواد لازم (برای 4 نفر) :

[/b]
  • مانتی نصف بسته

  • قارچ 200 گرم
    [font]
    [/font]
  • پنیر پیتزا یک بسته
    [font]
    [/font]
  • ذرت نصف قوطی کنسرو
    [font]
    [/font]
  • کره 50 گرم
    [font]
    [/font]
  • گوجه فرنگی 1 عدد
    [font]
    [/font]
  • فلفل دلمه ای سبز یا رنگی یک پیمانه
    [font]
    [/font]
  • نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

[b]
طرز تهیه :
* این یه بسته مانتیه که در شکل بعدی دونه های اونو می بینید . بغیر از خوراک ها از این محصول در انواع سوپ هم استفاده می شه .
مانتی با قارچ و پنیر 1
مانتی با قارچ و پنیر 1
* برای درست کردن مواد داخل مانتی ؛ ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت می دیم .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* بعد ذرت کنسروی رو می ریزیم ( می تونید خودتون ذرت رو دون کرده و بپزید و در فریزر برای انواع غذاها استفاده کنید).
مانتی با قارچ و پنیر 1
* خوب مواد داخل مانتی به همین راحتی آماده شد .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* داخل قابلمه ای آب ریخته و اجازه بدین بجوشه . سپس مانتی ها رو داخل اون بریزید .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* وقتی مانتی ها نرم شدن آّبکش کنید . تقریبا 15-10 دقیقه طول می کشه . نذارید که مانتی ها بیش از اندازه نرم بشن و وا برن .
مانتی با قارچ و پنیر 1
مانتی با قارچ و پنیر 1
* نصف مانتی رو داخل پیرکس بریزید .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* بعد نصف قارچ و ذرت ...
مانتی با قارچ و پنیر 1
* و بعد نصف پیمانه فلفل دلمه ای رو روی مواد پخش کنید .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* یک سوم پنیر پیتزا رو روی مواد ریخته و به همین ترتیب مجددا مانتی و قارچ و ذرت و ...
مانتی با قارچ و پنیر 1
* در مرحله دوم تمام پنیر پیتزا رو روی مواد قرار بدین . چند تا دونه از فلفل دلمه ای ها رو نگه داشته و بعد از پنیر پیتزا روی مواد بپاشید .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کرده و مطابق شکل روی مواد قرار بدین .
مانتی با قارچ و پنیر 1
* پیرکس رو بدون درپوش داخل فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه بدین پنیر آب شده و روی آن طلایی گردد . درصورتیکه بعد از گذشت نیم ساعت روی پنیر طلایی نشده ، بمدت 4-3 دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه .
* جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش 8-6 دقیقه با قدرت 80%
* جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن 220 درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آن آب بشه ( 30 - 20 دقیقه ) . سپس 4-3 دقیقه گریل بالا روشن شود .
* نکته : این غذای خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرمایید ...
مانتی با قارچ و پنیر 1
[/b]