انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سالاد بلوچیز با ژامبون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سالاد بلوچیز با ژامبون 1

ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در این سالاد یعنی یک طعم استثنایی.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل 559 کیلوکالری، 14.6 گرم کربوهیدرات، 1.9 گرم قند، 43.9 گرم چربی، 13.4 گرم چربی اشباع شده و 24.9 گرم پروتئین است.
مواد لازم:

ژامبون دودی

250 گرم


پنیر بلوچیز

100 گرم


نان تست

2 برش ضخیم


برگ منداب یا اسفناج

1 دسته بزرگ


کلم قرمز

1 پیمانه


گردو

½ پیمانه


پیازچه تازه

1 دسته


روغن زیتون خالص

7 قاشق غذاخوری


سرکه انگور قرمز

2 قاشق غذاخوری


سس خردل دیژون

1 قاشق غذاخوری


نمک و فلفل

به مقدار لازم


طرز تهیه:


  1. یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبونها را به تکههای 1 سانتیمتری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نانهای تکه شده - به اندازه مربع های 1 سانتیمتری - به تابه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه آنها را باهم تفت دهید تا نانها تست و طلایی شوند.

  2. برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.
    [font]
    [/font]
  3. برگهای سالادی را در ظرفی بریزید و کلمهای خرد شده را روی آنها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آنها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
    [font]
    [/font]
  4. از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.