انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پنیر کممبرت با آجیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پنیر کممبرت با آجیل 1

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


پنیر کممبرت داغ روی نان تست شده به همراه کرن بری و مخلوط آجیل پیش غذایی است که نمی توان از آن گذشت.
ارزش غذایی مکمل، میان وعده یا پیش غذای پنیر کممبرت داغ با مخلوط آجیل و کرن بری در هر وعده 265 کیلو کالری، 19.2 گرم کربوهیدرات، 4.1 گرم قند، 14.9 گرم چربی، 6.7 گرم چربی اشباع شده، 12.6 گرم پروتئین است.
مواد لازم:

پنیر کممبرت

250 گرم


سیر

1 حبه


برگ رزماری تازه

چند عدد


ساقه خشک شده رزماری

چند عدد


زغال اخته خشک

½پیمانه


مخلوط آجیل

½پیمانه


روغن زیتون

مقداری


نان تست خشک شده

مقداری


نمک دریایی

مقداری


طرز تهیه:


  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.

  2. تکههای کوچک نان تست خشکشده را در ساقههای رزماری فرو ببرید و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آنها کمک کند. سپس آنها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.
    [font]
    [/font]
  3. کرن بری و مخلوط آجیلها را با هم خردکنید. نانهای تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.