انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مرغ با مغز بادام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مرغ با مغز بادام 1



مواد لازم :


  • یک خلال زنجبیل

  • 8 تا 9 حبه سیر
    [font]
    [/font]
  • 6 قاشق سوپ خوری مغز بادام پوست کنده
    [font]
    [/font]
  • 7 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
    [font]
    [/font]
  • یک خلال دارچین
    [font]
    [/font]
  • 2 عدد برگ بو
    [font]
    [/font]
  • 5 عدد میخک
    [font]
    [/font]
  • 10 عدد هل
    [font]
    [/font]
  • 2 عدد پیاز متوسط
    [font]
    [/font]
  • 2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
    [font]
    [/font]
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
    [font]
    [/font]
  • 7 قاشق سوپ خوری ماست
    [font]
    [/font]
  • یک بسته کوچک خامه زده شده
    [font]
    [/font]
  • یک چهارم قاشق چای خوری ادویه هندی
    [font]
    [/font]
  • یک کیلوگرم گوشت مرغ بدون استخوان
    [font]
    [/font]
  • 2 قاشق چای خوری نمک
    [font]
    [/font]
  • یک دسته برگ گشنیز



طرز تهیه :
زنجبیل ، سیر و بادام را همراه کمی آب آسیاب کنید . روغن را در ماهیتابه تفلون داغ کنید و مرغ را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی – قهوه ای شود . آن را کنار بگذارید تا روغن آن گرفته شود . کمی دیگر روغن داغ کرده و هل ، برگ بو ، میخک را در آن بریزید و تفت دهید تا برگ بو ها رنگشان مایل به قهوه ای شود . پیازها را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر آن را سرخ کنید . مواد آسیاب شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا روغن آنها بیرون بیاید . یک قاشق از ماست را به آن اضافه کنید و سی ثانیه آن را تفت دهید . بقیه ماست را نیز به تدریج به آن اضافه کنید تا مخلوطی یکدست و با قوام بدست آید . مرغ ، خامه زده شده و نمک را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید . ادویه هندی و برگ گشنیز را نیز به آن اضافه کرده و ده دقیقه دیگر آن را بپزید .