انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ترید کشک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ترید کشک 1



مواد لازم : برای 3 تا 4 نفر

  • کشک یک قوطی بزرگ ( من از کشک محلی استفاده کردم و اونو ساییدم )

  • بادمجان و کدو از هرکدام دو عدد
    [font]
    [/font]
  • خیار 4 عدد
    [font]
    [/font]
  • پیاز 6 عدد ( دو تا از پیازها بصورت خام همراه غذا سرو میشود )
    [font]
    [/font]
  • سیر چند حبه در صورت تمایل
    [font]
    [/font]
  • خرما . نمک . فلفل سیاه . نعناخشک . برگ سیر خشک شده. گردو و کنجد آسیاب شده به میزان لازم .
    [font]
    [/font]
  • نان خشک من از نان خشک محلی استفاده کردم . درصورتی که در دسترس نداشتین . نان لواش را خشک کرده و از آن استفاده کنید .


[b]طرز تهیه :[/b]
*بادمجان ها و کدوها را پوست کنده و نمک زده و پس از گذشت یک ساعت شسته و خشکشون کرده و سرخ کنید .
ترید کشک 1
ترید کشک 1
*دو تا از پیازها به علاوه یکی دو حبه سیررو خلالی کنید و با کمی روغن تفت داده و به آن زردچوبه اضافه کنید .
ترید کشک 1
*کدو و بادمجان های سرخ شده رابا کمی نمک به پیازها افزوده و یک استکان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته و حرارت کم پخته و نرم تر شوند . در صورت تمایل میتونید یکم نعنا خشک هم بریزین در این مرحله .
ترید کشک 1
*اگه کشک محلی داشتین که بهش یکم آب اضافه کرده و بسایید. اگر هم از کشک پاستوریزه استفاده میکنید که با آب رقیقش کنید
ترید کشک 1
*دو عدد پیاز دیگر و یکی دو حبه سیر را خلالی کرده و تفت دهید . سپس به آن زردچوبه ، نعنا خشک و برگ سیرخشک شده اضافه کنید .
ترید کشک 1
*در مرحله بعد کشک ساییده شده و مقداری فلفل سیاه را بیفزایید و پس از گذشت چند دقیقه حرارت را خاموش کنید . اصلا نیاز نیست که کشک به نقطه جوش برسه. همین که یکم گرم بشه کافیه .
ترید کشک 1
*بادمجان ها را در ظرف بکشید .
ترید کشک 1
*در مخلوط کشک وپیاز و سبزی ها نان تکه شده خورد کنید . و به همراه پیاز خام ، خرما ، گردو و کنجد آسیاب شده ، خیار و در صورت تمایل کاهو و سبزی خوردن میل کنید .
*گاهی اوقات ما خرما رو بصورت رنگینک درست کرده و در کنار این غذا سرو میکنیم.
*بهتره بعد از گذشت یک ساعت از خوردن این غذا چای با نبات میل کنید .
ترید کشک 1