انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کوکوی مغزدار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کوکوی مغزدار 1








کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم .
یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه .

مواد لازم :

  • سیب زمینی نیم کیلو
  • تخم مرغ 3 عدد
  • زعفران آبکرده غلیظ 1 ق س
  • قارچ 150 گرم
  • زرشک 1 ق س
  • رب گوجه 1 ق س
  • جعفری خرد کرده 2 ق س
  • پیاز سرخ کرده 1 ق س
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • آبلیمو 1 ق س
  • روغن 2 ق س

طرز تهیه :
* قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
کوکوی مغزدار 1
* بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
کوکوی مغزدار 1
کوکوی مغزدار 1
کوکوی مغزدار 1
* سیب زمینی رو بپزید و باپوره کن له کنید یا رنده کنید .

* تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
کوکوی مغزدار 1
کوکوی مغزدار 1
* سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
* نکته : برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
کوکوی مغزدار 1
کوکوی مغزدار 1
* فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
* داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید .

کوکوی مغزدار 1
* بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
* وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
کوکوی مغزدار 1
کوکوی مغزدار 1
* دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
کوکوی مغزدار 1
کوکوی مغزدار 1
* قالب رو در فر بمدت 45 دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
* بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
کوکوی مغزدار 1
* می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .
کوکوی مغزدار 1