انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کروکت ماهی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کروکت ماهی 1




دنبال غذای راحت و خوشمزه هستین؟پس این غذا رو اماده کنید و در کنار خانواده میل کنید تا هم از طعم عالیش لذت ببرین و هم از خواص ماهی تن...
پیشنهاد میکنم حتما حتما این غذا امتحان کنید چون طعمش واقعا عالیه.
مواد لازم:


  • سیب زمینی پخته 300 گرم یا 2 عدد متوسط
  • ماهی تن 1 قوطی
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • ارد سوخاری 2 قاشق غذاخوری+مقدار لازم برای کاور کروکت
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:
*ابتدا کنسرو ماهی تن رو حدود 20 دقیقه بجوشانید.
* سیب زمینی , ماهی تن و سیر رو با هم چرخ میکنیم.
کروکت ماهی 1
*سپس پیازچه خورد شده و پیاز نگینی ریز خورد شده رو به مواد اضافه میکنیم.
*نکته:پیاز رو نگینی خورد کنید یا ساطوری کنید که آب نندازه درغیر اینصورت کروکتها وا میرن.
کروکت ماهی 1
*تخم مرغ , نمک , فلفل و 2 قاشق ارد سوخاری رو هم اضافه میکنیم.
کروکت ماهی 1
*و خوب با مخلوط میکنیم تا چسبندگی لازم رو به دست بیاره.
*نکته:موادمون چسبنده هست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه.
کروکت ماهی 1
*داخل ظرفی رو کاملا با ارد سوخاری میپوشونیم.
*از موادمون به اندازه یه نارنگی کوچیک برداشته و به صورت استوانه ای بهش فرم میدیم و داخل ارد سوخاری
میغلتونیم تا کاملا با ارد پوشش داده شه و در همین حین کاملا بهش فرم بدین.
کروکت ماهی 1
کروکت ماهی 1
*روغن رو کاملا داغ کنید و کروکت اماده رو داخلش بندازید تا سرخ شه.
نکته:شعله گازتون حتما متوسط رو به بالا باشه .چون موادمون کاملا پخته هست و فقط میخوایم کاورش طلایی
بشه .اگه شعله کم باشه کروکتها حتما وا میرن.
کروکت ماهی 1
*وقتی یه طرفش کاملا سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگش هم طلایی شه.
کروکت ماهی 1
*بعد از سرخ شدن ,کروکت رو روی دستمال اشپزخونه بذارید تا کاملا روغن اضافش گرفته بشه.
کروکت ماهی 1
*کروکت رو میتونید همراه خیار شور, زیتون , گوجه و کچاپ میل کنید.
کروکت ماهی 1