انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: بیسکویت شکلات چیپسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم بیسکویت شکلات چیپسی 1

کره 160 گرم
شکر (نرم و دانهریز) 150 گرم
تخممرغ (همزدهشده) 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نول قنادی (الکشده) 250 گرم
بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 120 گرم
شکلات تلخ (ذوبشده) مقداری برای تزیین
فوندانت سفید مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، کره و شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا تغییررنگ دهد؛
2. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید، سپس آن را به مواد بالا بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛
4. شکلات چیپسی را به مخلوط بالا اضافه کرده و به مدت چند ثانیه هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
5. کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک اسکوپ برداشته و با فاصله در سینی فر بچینید، سپس آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند؛
6. بیسکویت ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه در سینی فر بمانند تا خنک شوند، پس از این مدت، آن ها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً سرد شوند، سپس بیسکویت ها را با شکلات تلخ ذوب شده و گل هایی از فوندانت سفید، تزیین کرده و همراه با چای سرو کنید.
عاشقشم