انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: بروسکتای زردآلو و هلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بروسکتای زردآلو و هلو 1

وقتی روی بروسکتا میوههای خوشمزه و شیرین بگذارید دسری بسیار خوشمزه خواهد شد.

مناسب برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


بروسکتا را فقط بعنوان پیشغذا درست و سرو نمیکنند، بروسکتای شما میتواند یک دسر میوهای سریع و ساده باشد.
برای تهیه این بروسکتا میتوانید از نانهایی که کمی شیرینی دارند یا برشهای نان جو استفاده کنید، فقط حواستان باشد ضخامت برشها بیش از 1 سانتیمتر نباشد.
زمان تهیه: 45 دقیقه، زمان پخت: 25 دقیقه.
مواد لازم:

  • شکر دانه ریز 200 گرم
  • کره همدمای اتاق 100 گرم
  • آب پرتقال 50 میلیلیتر
  • نان تست 6 تکه
  • زردآلو 6 عدد
  • شلیل 5 عدد
  • هلو 3 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • ماست غلیظ برای سرو





طرز تهیه:


  1. زردآلو، شلیل و هلوها را نصف کرده و هستهشان را درآورید.
  2. فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کره چرب کنید.
  3. یک طرف تکههای نان را با کره چرب کنید.
  4. وانیل را با شکر مخلوط کنید. اگر از ساقه وانیل استفاده میکنید با شکر داخل غذاساز بریزید تا شکرتان طعمدار شود.
  5. وانیل و شکر را در کاسهای ریخته و آب پرتقال را روی آن ریخته و هم بزنید. سپس میوههای دونیم شده را افزوده و خوب هم بزنید تا با مواد ترکیب شود.
  6. روی مواد را با سلفون بپوشانید و بگذارید برای 30 دقیقه در دمای اتاق خیس بخورند.
  7. تکههای نان را طوری روی سینی فر بگذارید که طرف کرهای آن رو به بالا باشد و میوهها را به طور برابر روی تکههای نان تقسیم کنید و آبمیوه شکری آنها را روی نانها بریزید.
  8. بروسکتاها را برای 25 دقیقه بپزید. لبه نانها باید ترد شود و میوهها باید بپزند.
  9. آنها را روی بشقابهای سرو قرار داده و با کمی ماست چکیده سرو کنید.