انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: { راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته }
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در چهار قسمت گذشته راهنمای خرید اندروید فون به ترتیب به گوشی‌های دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارزان‌تر از 500 تا 600 هزار توما ن، مدل‌هایدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 مابین  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
600 تا 800 هزار تومان ، مدل‌های حاضر در کلاس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قیمت 800 هزار تومن تا یک میلیون توما ن و در نهایت نمونه‌های دارای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قیمت یک تا یک میلیون و 200 هزار تومان  پرداختیم. در این نوبت یک پله بالاتر رفته و مدل‌های دارای قیمت یک میلیون و 200 تا یک و نیم میلیون تومان را مورد بررسی قرار می‌دهیم. با ما در این نوبت نیز همراه شوید.

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1

گوشی‌های ارائه شده در این راهنمای خرید مثل چهار نوبت گذشته از ارزان‌ترین به گران‌قیمت‌ترین مرتب شده است اما در این میان گوشی‌های گران‌قیمت‌تر لزوما از امکانات بالاتر و کیفیت بیشتری برخوردار نیستند به همین علت برای راهنمایی کاربران امتیازهایی را از صفر تا 5  به گزینه‌های صفحه‌نمایش، پردازنده، حافظه رم، دوربین و ارزش خرید نسبت داده‌ایم جایی‌که بهترین عملکرد شایسته امتیاز 5 خواهد بود.

1- Sony XPERIA Z Ultra

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
قیمت Z Ultra با توجه به امکانات و قابلیت‌های دستگاه تا حدودی عجیب به نظر می‌رسد این گوشی پیشرفته با صفحه‌نمایش 6.4‌ اینچی 1920×1080‌ پیکسلی، ضخامت تنها 6.5 میلیمتری، بدنه مقاوم در برابر نفوذ آب و دوربین 8 مگاپیکسلی فول‌‌اچ‌دی به نسبت قیمت یک میلیون و 150 هزار تومانی آن بسیار ارزشمند می‌نماید. استفاده از پردازنده‌های چهارگانه Snapdragon 800 با فرکانس 2.2‌ گیگاهرتز همراه با گرافیک Adreno 330 و حافظه رم 2 گیگابایتی، جایگاه Z Ultra را با وجود گذشت یک سال از حضور آن در بازار همچنان در سطح برترین اسمارت‌فون‌های اندرویدی قرار می‌دهد. Z Ultra در زمینه ارتباطی نیز دستگاه بسیار قوی و پیشرفته‌ای محسوب می‌شود و از LTE با سرعت 150Mbps و HSDPA تا 42.2Mbps پشتیبانی می‌کند و بلوتوث نسخه چهارم، NFC و پورت USB با پشتیبانی از OTG و MHL نیز در آن حضور دارد. از جمله نکات منفی این مدل بیش از همه باید به سایز  بسیار بزرگ، دسترسی نداشتن به باتری، دوربین عکاسی و فیلم‌برداری متوسط و نبود دکمه شاتر اشاره کرد.

صفحه‌نمایش : 4 
پردازنده : 4.5
حافظه رم: 4
دوربین : 3
ارزش خرید : 4.5
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.2، امکان ارتقا به ورژن 4.4.4

2- Sony XPERIA Z1 Compact

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
برای کاربرانی که صفحه‌نمایش Z Ultra را غول‌آسا ارزیابی می‌کنند، بهترین انتخاب برگزیدن Z1 Compact است این گوشی همانطور که از نام آن بر می‌آید نسخه کوچک شده‌ای از Z1 اصلی است اما برخلاف تجربه‌های از این دسته همچون خانواده One Mini‌ از اچ‌تی‌سی و S Mini از سامسونگ، مشخصات Z1 Compact به جز در یک مورد، کاهش چندانی را نسبت به نسخه اصلی تجربه نکرده‌اند. تغییر اصلی این مدل نسبت به Z1 اصلی کاهش وضوح صفحه‌نمایش 4.3 ‌اینچی دستگاه از فول اچ‌دی به HD یا 1280×720 پیکسل است در عوض اما با استفاده از فناوری IPS مشکل زاویه دید پنل Z1 در این مدل کاملا مرتفع شده است. این گوشی همچنان در برابر نفوذ آب مقاوم طراحی شده و در دوربین 20 مگاپیکسلی، پردازنده‌های چهارگانه Snapdragon 800، حافظه رم دو گیگابایتی، حافظه داخلی قابل ارتقا 16 گیگابایتی و گزینه‌های متعدد ارتباطی آن تغییری ایجاد نشده است. کیفیت پایین اسپیکر و دسترسی نداشتن به باتری بزرگ‌ترین نقاط منفی این گوشی یک میلیون و 200 هزار تومانی را تشکیل می‌دهند.

صفحه‌نمایش : 3.5 
پردازنده : 4.5
حافظه رم: 4
دوربین : 4
ارزش خرید : 4.2
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.2، امکان ارتقا به ورژن 4.4.4

3- Google Nexus 5 32GB

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
در قسمت قبلی به نسخه 16 گیگ نکسوس 5 اشاره کردیم این گوشی بسیار خوش‌قیمت در ورژن 32 گیگی نیز جذابیت‌های بالایی را برای خریداران ایجاد می‌کند. مشخصات گوشی نسبت به ورژن 16 گیگی تفاوتی ندارد و همچنان از صفحه‌نمایش 4.95 اینچی فول اچ‌دی، دوربین 8 مگاپیکسلی مجهز به لرزه‌گیر اپتیکال، چهار پردازنده 2.3 گیگاهرتزی Snapdragon 800 و 2 گیگابایت رم استفاده شده است. نکسوس 5 به تازگی به نسخه 4.4.4 اندروید ارتقا پیدا کرد. نکات منفی این گوشی به نداشتن اسلات حافظه، دسترسی نداشتن به باتری و کنتراست و اشباع نسبتا اندک صفحه‌نمایش تعلق دارد. قیمت فعلی نسخه 32 گیگ نکسوس 5 حوالی یک میلیون و 200 هزار تومان است.

صفحه‌نمایش : 4 
پردازنده : 4.5
حافظه رم: 4
دوربین : 4
ارزش خرید : 4.5
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.4 تضمین آپدیت حداقل تا یک سال آینده

4- Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
این گوشی نسبتا بزرگ در مقایسه با نمونه نسبتا هم‌سایز خود یعنی Z Ultra از سونی امکانات و قابلیت‌های بسیار کمتری را ارائه می‌کند. صفحه‌نمایش 6.3 اینچی این مدل دارای وضوح اندک HD‌ است که فشردگی را به سطح ناچیز 233ppi کاهش می‌دهد این صفحه‌نمایش از نوع AMOLED نیز انتخاب نشده و به همین علت کیفیت آن در سطح بالایی نیست. کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین 8 مگاپیکسلی این مدل در سطح مناسبی قرار دارد و از ویدئوهای 1080p آن نیز می‌توان راضی بود. پردازش در این مدل با دو پردازنده 1.7 گیگاهرتزی Krait 200 از خانواده Snapdragon 400 انجام می‌شود که با حضور 1.5 گیگابایت رم و گرافیک Adreno 305 کاملا در پشت سر دیگر رقبای این کلاس قرار می‌گیرد. Mega 6.3‌ اما از گزینه‌های ارتباطی فراوانی برخوردار است و به‌جز موارد معمول چون LTE، 3G و دو قابلیت OTG و MHL برای پورت USB، به گزینه‌های NFC و اینفرارد نیز مجهز شده است. نکات منفی اصلی این اسمارت‌فون را به جز سایز بسیار بزرگ باید در صفحه‌نمایش نچندان فوق‌العاده، گزینه‌های پردازشی متوسط و قیمت نسبتا بالا جست‌وجو کرد. قیمت فعلی Mega 6.3 نزدیک به یک میلیون و 290 هزار تومان است.

 صفحه‌نمایش : 3.1 
پردازنده : 3
حافظه رم: 3.5
دوربین : 4
ارزش خرید : 3.5
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌های بالاتر اعلام نشده است.

5- Samsung Galaxy S4

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
با آمدن S5 و کاهش قیمت مدل‌های پیشین، امکان خرید فلگ‌شیپ قبلی سامسونگ با قیمتی بسیار مناسب اینک برای کاربران این رده قیمتی فراهم شده است. Galaxy S4 در نسخه I9500 با چهار هسته پردازشی A15 و چهار هسته A7 به ترتیب برای کارهای سنگین و سبک نمونه همچنان پیشرفته‌ای در این کلاس به شمار می‌رود. صفحه‌نمایش گوشی 5 اینچی با وضوح 1920×1080 و فناوری ساخت Super AMOLED است و دوربین 13 مگاپیکسلی آن در هر دو قسمت عکاسی و فیلم‌برداری یکی از پیشرفته‌ترین نمونه‌های این کلاس به شمار می‌رود. حافظه داخلی قابل ارتقا گوشی در سه ورژن 32، 16 و 64 گیگابایتی ارائه می‌شود و حافظه رم نیز 2 گیگابایت است. S4 در زمینه ارتباطی نیز اسمارت‌فون قدرتمندی به حساب می‌آید و وای‌فای ac، بلوتوث نسخه چهارم، اتصال NFC و اینفرارد شرایط ایده‌‌آلی را برای انتخاب آن فراهم می‌آورند. مهم‌ترین نکته منفی I9500 S4 را باید در بدنه پلاستیکی آن خلاصه کرد و در زمینه پردازشی نیز نسخه I9505 با پردازنده‌های Snapdragon 600 قدرت به نسبت بالاتری را ارائه می‌کند. نسخه 16 گیگابایتی I9500 نزدیک به یک میلیون و 290 هزار تومان قیمت دارد.

صفحه‌نمایش : 4.4 
پردازنده : 4
حافظه رم: 4
دوربین : 4.6
ارزش خرید : 4.5
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌های بالاتر اعلام نشده است.

6- HTC One M7 32GB

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
وان نیز همانند Z Ultra و S4 به نسل قبلی اسمارت‌فون‌های اندرویدی سال گذشته تعلق دارد. این گوشی زیبا که با صفحه‌نمایش 4.7 اینچی فول اچ‌دی و ارائه فشردگی 469ppi تا چندی پیش متراکم‌ترین پنل اندرویدی به حساب می‌آمد از لحاظ مشخصات پردازشی و قابلیت‌های ارتباطی تفاوت خاصی با Z Ultra و S4 ندارد. پردازش در این مدل بر عهده چهار پردازنده 1.7 گیگاهرتزی از خانواده Snapdragon 600 است و 2 گیگابایت رم و 32 یا 64 گیگابایت حافظه داخلی غیر قابل ارتقا در آن حضور دارد. دوربین جنجالی 4 مگاپیکسلی این مدل که در نسخه جدید One M8 نیز تکرار شده است از سلول‌های نوری بسیار بزرگ‌تری نسبت به دوربین‌های معمول موبایلی برخوردار است که روی کاغذ عملکرد بهتری را در محیط‌های با نور کم ارائه می‌کند در عمل اما این تفاوت در حد تعیین‌کننده‌ای قرار ندارد و به دلیل وضوح کم دوربین، هنگام چاپ و بزرگ‌ کردن تصویر در سایزهای بزرگ مشکلاتی بروز می‌کند. البته چاپ عکس با سایز بزرگ معمولا از جمله موارد استفاده یک دوربین موبایلی نیست. بدنه فلزی، گزینه‌های ارتباطی متعدد (Wi-Fi 11.ac، اینفرارد، NFC، OTG و MHL) در کناری ظاهری منحصر به فرد نکات مثبت این گوشی را تشکیل می‌دهند و دسترسی نداشتن به باتری، تعمیرپذیری بسیار مشکل و کیفیت نچندان رویایی دوربین نکات منفی آن را تشکیل می‌دهند. قیمت One نسخه 32 گیگ نزدیک به یک میلیون و 290 هزار تومان است.

صفحه‌نمایش : 4.4 
پردازنده : 4
حافظه رم: 4
دوربین : 3.5
ارزش خرید : 4.3
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌  4.4.4

7- Sony XPERIA Z1

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
تا پیش از ارائه Z2، عنوان برترین اسمارت‌فون سونی به Z1 تعلق داشت. در Z1 همانند گوشی‌های هم رده از صفحه‌نمایش 5 اینچی فول اچ‌دی استفاده شده اما نبود فناوری ساخت IPS زاویه دید این پنل را با مشکل ربرو ساخته است. بدنه گوشی به صورت مقاوم در برابر آب طراحی شده و در این میان با طرح جدید سونی از سال گذشته تا به امروز، سوکت 3.5 میلیمتری هدست نیز نیازی به پوشش اضافی برای مقاومت در برابر نفوذ رطوبت ندارد. دوربین 20.7 مگاپیکسلی دستگاه یکی از بهترین نمونه‌ها در این رده محسوب می‌شود و از لحاظ پردازشی نیز با چهار هسته 2.2 گیگاهرتزی Krait 400‌ مشکلی دیده نمی‌شود. از جمله نکات منفی در Z1 باید به وزن بیش از اندازه (170 گرم)، دسترسی نداشتن به باتری و صدای اندک اسپیکر اصلی دستگاه اشاره کرد. این مدل نزدیک به یک میلیون و 300 هزار تومان قیمت دارد.

صفحه‌نمایش : 3.9 
پردازنده : 4.5
حافظه رم: 4
دوربین : 4
ارزش خرید : 4
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.4 امکان ارتقا به ورژن‌های بالاتر اعلام نشده است.

8- HTC One Mini 2

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
پس از معرفی M8، شرکت اچ‌تی‌سی نسخه Mini خانواده وان را نیز به ورژن جدید آپگرید کرد؛ One Mini 2 بیشتر از آنکه نسخه مینی M8‌ به حساب بیاید بیشتر آپگریدی از One Mini سال گذشته محسوب می‌شود. صفحه‌نمایش گوشی 4.5 اینچی با وضوح HD یا 1280×720 پیکسل است که 0.2‌ اینچ نسبت به One Mini افزایش سایز داشته اما فناوری Super LCD2 در آن بدون تغییر مانده است. دوربین گوشی به‌عنوان بزرگ‌ترین تغییر در این مدل در نهایت از 4 مگاپیکسل کلاسیک اچ‌تی‌سی به نمونه معقول‌تر 13 مگاپیکسلی ارتقا یافته است این دوربین از لحاظ سایز سنسور، اندازه پیکسل و گشودگی دیافراگم در سطح بسیار پایین‌تری نسبت به دیگر اعضای خانواده وان با دوربین‌های 4 مگاپیکسلی قرار دارد و به‌علت ساخته نشدن توسط HTC گزینه‌هایی نظیر حالت Zoe‌ از آن حذف شده‌‌اند. این دوربین که شباهت کاملی با دوربین حاضر در Desire 816 دارد از کیفیت مناسب، جزئیات بالا و بازتولید مطلوب رنگ‌ها برخوردار است و از این لحاظ امتیاز بالایی را کسب می‌کند که این شرایط در زمینه ویدئو نیز ادامه می‌یابد. در بخش پردازشی این مدل از چهار هسته نچندان قدرتمند 1.2‌ گیگاهرتزی A7 استفاده شده و گرافیک Adreno 305 نیز حرف چندانی برای گفتن ندارد. 1 گیگابایت رم شرایط میانه دستگاه را تشدید می‌کند ولی حافظه 16 گیگابایتی آن به‌عنوان یک تغییر بزرگ به کمک اسلات حافظه تا 128 گیگابایت دیگر امکان ارتقا دارد. به جمع امکانات ارتباطی این مدل NFC نیز افزوده شده است. دسترسی نداشتن به باتری و بخش ضعیف پردازشی مهم‌ترین نکات منفی One Mini 2‌ را تشکیل می‌دهند که شاید برای برخی خریداران ارزش دستیابی به یک بدنه فلزی با کیفیت را داشته باشد. این گوشی حوالی یک میلیون و 330 هزار تومان قیمت دارد.

صفحه‌نمایش : 3.5 
پردازنده : 2.8
حافظه رم: 3
دوربین : 3.5
ارزش خرید : 3.5
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌های بالاتر اعلام نشده است.

9- LG G2 32GB

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
فلگ‌شیپ قبلی ال‌جی در بازار اندروید موسوم به G2 نیز همانند Z1 و S4 با کاهش قیمت در این لیست جای گرفته است؛ LG G2 در سال گذشته یکی از برترین اسمارت‌فون‌های اندرویدی بازار به حساب آمده و فروش بالایی را نیز تجربه کرد. صفحه‌نمایش 5.2 اینچی دستگاه دارای وضوح 1920×1080 پیکسلی بوده و کیفیت بسیار مناسبی را ارائه می‌کند. دوربین گوشی همانند نکسوس 5 به لرزه‌گیر اپتیکال دست مجهز است و در هر دو بخش عکاسی و فیلم‌برداری یکی از بهترین‌های بازار حتی در میان اسمارت‌فون‌های امروزی به حساب می‌آید. یکی از مشکلات اصلی G2 نبود اسلات حافظه در این مدل بود که به‌خصوص در نسخه 16 گیگابایتی این مدل مشکلات مشخصی را برای کاربران ایجاد می‌کند این شرایط با ارائه ورژن 32 گیگابایتی تا حدود زیادی برطرف شد اما در این مدل نیز هنوز از کارت حافظه خبری نیست. در لیست مشخصات کلیدی G2 موارد نظیر چهار پردازنده 2.2‌ گیگاهرتزی Krait 400، حافظه رم 2 گیگابایتی، دوربین 13 مگاپیکسلی، گسترده وسیع امکانات ارتباطی (NFC، اینفرارد، وای‌فای ac، اتصال LTE، خروجی TV، ارتباط OTG) و باتری حجیم 3000 میلی‌آمپر ساعتی دیده می‌شود. از جمله نکات منفی G2 باید به دسترسی نداشتن به باتری، نبود کارت حافظه و البته دکمه‌های نچندان ارگونومیک منتقل شده به زیر دوربین اشاره کرد. G2 در نسخه 32 گیگابایت حوالی یک میلیون و 370 هزار تومان قیمت دارد.

صفحه‌نمایش : 4.4
پردازنده : 4.5
حافظه رم: 4
دوربین : 4.5
ارزش خرید : 4.4
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌های بالاتر اعلام نشده است.

10- Samsung Galaxy K Zoom

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
پس از S4 Zoom سال گذشته، K Zoom دومین تجربه تلفیق کامل یک دوربین با یک گوشی موبایل در محصولات سامسونگ است. S4 Zoom با حضور دوربینی مجهز به 10 برابر زوم اپتیکال بسیار از اندازه‌های یک گوشی موبایل به‌خصوص در زمینه ضخامت بدنه فراتر رفته است و با 16.6 میلیمتر ضخامت و 200 گرم وزن، بیشتر به یک دوربین خانگی شباهت دارد تا به یک اسمارت‌فون. صفحه‌نمایش دستگاه 4.8 اینچی با وضوح 1280×720 پیکسل و فناوری ساخت Super AMOLED است که با وجود رزولوشن نچندان بالا به دلیل حضور فناوری AMOLED‌ کیفیت مناسبی را ارائه می‌کند. این صفحه‌نمایش دقیقا همان پنل استفاده شده در Galaxy S III است. دوربین 20.7 مگاپیکسلی این دوربین نسبت به Z1 و Z2 با همین رزولوشن از سنسور یک اندازه‌ای استفاده می‌کند اما لرزه‌گیر اپتیکال و 10 برابر زوم نوری در کنار فلش زنون برتری را حداقل روی کاغذ به این دوربین اختصاص می‌دهد. در دنیای واقعی تا قبل از استفاده از فلش یا زوم اپتیکال این برتری نچندان محسوس نیست بلکه Z2 به راحتی در کیفیت تصویر حریف سامسونگی خود را پشت سر می‌گذارد. با استفاده از زوم اپیتکال ارزش لرزه‌گیر نوری چندین برابر شده و در محیط‌های با نور کم نیز تاثیر نورافشایی بیشتر فلش زنون کاملا مشخص می‌شود. K Zoom از گزینه‌های ارتباطی نسبتا مناسبی نیز بهره می‌برد و با اینکه از وای‌فای ac در آن خبری نیست اما از اتصال NFC و گزینه‌های OTG و MHL برای پورت USB بهره می‌برد. توان پردازشی این مدل توسط چهار پردازنده 1.3 گیگاهرتزی A7 در کنار دو پردازنده 1.7 گیگاهرتزی A15 تامین می‌شود. K Zoom از 2 گیگابایت رم استفاده می‌کند و حافظه داخلی 8 گیگابایتی آن تا 64 گیگابایت امکان ارتقا دارد. نکات منفی اصلی K Zoom را باید در حجم و وزن بالا، بدنه پلاستیکی و عملکرد نچندان فوق‌العاده دوربین در حالت عادی جست‌وجو کرد. این گوشی نزدیک به یک میلیون و380 هزار تومان قیمت دارد.

صفحه‌نمایش : 3.5
پردازنده : 4
حافظه رم: 4
دوربین : 4
ارزش خرید : 3.6
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌های بالاتر اعلام نشده است.

11- HTC One dual 32GB

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
برای کاربران نیازمند به استفاده از دو سیم‌کارت، نسخه dual اچ‌تی‌سی وان جذابیت بالایی را به همراه دارد. تغییرات این مدل نسبت به One M7 اصلی به‌جز پشتیبانی از دو سیم‌کارت به اندکی افزایش سایز و وزن دستگاه، کاهش بسیار جزئی در سایز پنل (4.68 در مقابل 4.7 اینچ) و بدون شک از همه مهم‌تر پشتیبانی از اسلات‌کارت حافظه تا 64 گیگابایت تعلق دارد. سایر مشخصات One M7 اصلر در مورد این گوشی نیز صادق است و مطلقا هیچ تغییر دیگری در این مدل دیده نمی‌شود. این اسمارت‌فون در بازار نزدیک به یک میلیون 390 هزار تومان قیمت دارد.

صفحه‌نمایش : 4.4 
پردازنده : 4
حافظه رم: 4
دوربین : 3.5
ارزش خرید : 4.4
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌  4.4.4

12- Samsung Galaxy Note 3 N9000

{ راهنمای خرید اندروید فون قسمت پنجم- میانی‌های پیشرفته  } 1
نسخه 8 هسته‌ای Note 3 موسوم به N9000 با وجود پردازنده‌های نسبتا ضعیف‌تر در مقایسه با نسخه چهار هسته‌ای مبتنی بر Snapdragon 800 (با نام N9005) به‌دلیل قیمت بسیار مناسب جذابیت بالایی را در این کلاس به نمایش می‌گذارد. صفحه‌نمایش 5.7 اینچی این مدل دارای وضوح 1920×1080‌ پیکسل است و با کمک قلم ارائه شده همراه آن گزینه‌های متعددی در نوشتن یا طراحی روی پنل در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. N9000 برخلاف N9005 از فیلم‌برداری 4K در دوربین 13 مگاپیکسلی دستگاه پشتیبانی نمی‌‌کند اما همچنان در عکاسی نمونه بسیار موفقی است.  3 گیگابایت رم کلاس ویژه‌ای برای Note 3 در این رده قیمتی ایجاد می‌کند و در زمینه ارتباطات نیز تقریبا هیچ گزینه‌ای از قلم نیافتاده است. نکات منفی اصلی در مورد Note 3 به بدنه پلاستیکی با ظاهر دوخت fake در پشت دستگاه تعلق دارد و با گذر از این نکته اشکال فنی خاصی به این مدل نمی‌توان گرفت.

صفحه‌نمایش : 4.5 
پردازنده : 4
حافظه رم: 4.5
دوربین : 4.5
ارزش خرید : 4.5
اندروید : ورژن فعلی نسخه 4.4.2 امکان ارتقا به ورژن‌  بالاتر اعلام نشده است.

توجه: این مقاله به صورت اختصاصی برای ‏دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Writeage.com ‏ نوشته شده درج تمام یا قسمتی از ‏این ‏مطلب، ‏تنها با ذکر نام سایت و آدرس دقیق این صفحه مجاز است.