انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پیتزا مخلوط
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم برای 1 عدد پیتزا :

پیتزا مخلوط 1

خمیر پیتزا ------------------------------ 1 عدد سایز متوسط ( 26 سانتی )

گوشت چرخ کرده ---------------------- 50 گرم

گوجه فرنگی --------------------------- 2 عدد متوسط ( پوره شده )

سوسیس ------------------------------ 2 عدد خرد شده

ژامبون مرغ یا گوشت ------------------ 3- 4 ورق خرد شده

قارچ ------------------------------------ 3 – 4 عدد خرد شده

پیاز ------------------------------------- 1 عدد متوسط ( ریز خرد شده )

فلفل دلمه ای -------------------------- 1 عدد در اندازه کوچک

سس کچاپ ---------------------------- به مقدار لازم

پنیر پیتزا -------------------------------- به مقدار لازم ( رنده شده )

نمک ، فلفل ، آویشن ------------------ به مقدار لازم





طرز تهیه :



پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت چیده شود و رنگ گوشت تغییر کنید .

پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید . صبر کنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود.

مقداری نمک و فلفل روی مواد بپاشید، مواد را هم بزنید و بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، زیر تابه را خاموش کنید تا مواد سرد شود .



کف خمیر پیتزا را کمی چرب کنید، با چنگال چند جای آن را سوراخ کنید ( تا هم خمیر به کف قالب نچسبد و هم هوا از آن عبور کند و باعث جدا ماندن مواد روی خمیر از خود خمیر نشود ) .

با قلموی آشپزخانه مقداری سس کچاپ روی خمیر بمالید و آن را کف خمیر پخش کنید :







و مایه گوشتی را روی آن بریزید . با پشت قاشق مایه را روی خمیر صاف کنید و بعد سوسیس خرد شده، ژامبون و بقیه مواد خرد شده را روی آن بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . مواد را به آرامی روی خمیر فشار دهید تا به هم بچسبند .

و در آخر مقداری فلفل و آویشن روی مواد بپاشید . دقت کنید که مواد کمی از کناره های خمیر فاصله داشته باشند تا در اثر فشاری که وارد می آورید روی قالب نریزند .







فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود .



کف سینی فر را کاغذ نچسب بیندازید و پیتزا را روی آن قرار دهید. سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا مواد از حالت خامی خارج شوند .

بعد سینی را از فر خارج کنید ، تمام سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و دوباره داخل فر بگذارید.







این بار 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی پیتزا کاملا برشته شود . بهتر است درجه فر را کمتر کنید تا پنیر نسوزد .

و بعد دوباره کمی فلفل و آویشن روی پیتزا بپاشید و سرو کنید .