انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سوپ گوشت، تره فرنگی و سیب زمینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در همین حال، ماهیتابه دیگه ای که در اون روغن ریخته اید رو روی حرارت بالا قرار داده و گوشت رو تفت بدین تا ترد بشه


سوپ گوشت، تره فرنگی و سیب زمینی 1


مواد لازم: (برای ۴ نفر)

۲۵ گرم کره
یک تره فرنگی بزرگ (فقط قسمت سفید رنگ)، که باریک و نازک بریده شده
یک کیلوگرم سیب زمینی پوست کنده شده که به قطعات کوچک دو سانتی متری تقسیم شده
یک عدد سیر له شده
سه فنجان آب مرغ
دو فنجان شیر
۱۵۰ گرم گوشت بدون استخوان
یک فنجان خامه سفت شده
یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده

طرز تهیه:

ماهیتابه بزرگی را روی گاز قرار داده و با حرارت ملایم کره را آب کنین. تره فرنگی، سیب زمینی و سیر رو برای ۵ دقیقه تفت داده و هم بزنین تا تره فرنگی نرم شود. آب مرغ و شیر رو اضافه کرده و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد، بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده و درب ظرف رو بذارین. اجازه بدین برای ۲۰ دقیقه آهسته بجوشه تا وقتی که سیب زمینی ها ترد و نرم بشن، گاز را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه زمان بدین تا خنک بشه و بعد سوپ رو بهم بزنین تا همه مخلوط صاف و یکدست بشه.
در همین حال، ماهیتابه دیگه ای که در اون روغن ریخته اید رو روی حرارت بالا قرار داده و گوشت رو تفت بدین تا ترد بشه. گوشت و خامه رو به سوپ اضافه کرده و روی حرارت متوسط هم بزنین تا گرم بشه. در آخر پیازچه رو به سوپ اضافه کنین. حالا میتونین طعم سوپی که درست کردین بچشین و سرو کنین.