انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آش آبادانی و نحوه تهیه آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كمی گرفته شود سپس كمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه كرده و وقتی رنگ گوشت تغییر كرد زردچوبه را اضافه میكنیم


آش آبادانی و نحوه تهیه آن 1


آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 5 ساعت

مواد اولیه :

برای 6 نفر
گوشت 250گرم (بدون چربی)
نخود نصف پیمانه
لوبیا سفید نصف پیمانه
عدس 1پیمانه
برنج 2پیمانه
پیاز 1عدد
تره نیم كیلو
نمك به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كمی گرفته شود سپس كمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه كرده و وقتی رنگ گوشت تغییر كرد زردچوبه را اضافه میكنیم و اجازه میدهیم مواد با مقداری آب حدودا 1ساعت بپزند.بعد از مدت ذكر شده نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه می‌كنیم. وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌كنیم و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آش به خوبی جا بیفتد.بعد از آماده شدن روی این آش را با كشك، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین كرده و سرو می‌كنیم.

نكات:

1)این آش در آبادان به صورت بسیار تند سرو میشود.

2)این آش باید به قدری بپزد كه دقیقا مثل حلیم گوشت آن ریش ریش شود.

3)حواستان باشد آش را چند دقیقه یكبار هم بزنید تا ته نگیرد
من گشنمه! crying
crying