انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دسر کاچی برای افطار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب بگذارید بجوشد. سپس آن را صاف کنید، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید

دسر کاچی برای افطار<br />

مواد لازم

• 2 پیمانه آرد

• 2 پیمانه نبات کوبیده شده

• 250 تا 300 گرم روغن زرد

• نصف پیمانه گلاب

• یک قاشق چایخوری زعفران سائیده

• 50 گرم خلال بادام

• پودر پسته و دارچین

طرز تهیه

1. نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب بگذارید بجوشد. سپس آن را صاف کنید، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

2. روغن زرد را در قابلمه بریزید. پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه کنید. سپس با قاشق چوبی آن را مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید و هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود. برای تهیه کاچی لازم نیست آرد را سرخ کنید.

3. در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک را بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. شربت را به تدریج اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.

4. خلال بادام را هم اضافه کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاچی جا بیفتد. اگر کاچی کمی سفت شد، می توانید یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
خيلي خوبه خيلي خوبه آدم يه قاشق ميخوره اندازه يه هفته شارژ ميشه ولي اين نبات و بادوم و پودر پستش چي بود ؟؟؟‌مگه شله زرده ؟؟ ///:

منم دستور عمل يه آشي رو بلدم بعدا بهت ميگم خيلي خوشمزس يه من روغنم روش داره -.-