انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مخلوط توپی میگو با قارچ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مخلوط توپی میگو با قارچ 1

گوشت مغز ران گوساله ۱۲۵ گرم
میگو پاک شده ۲۵۰ گرم
پیازچه ساطوری شده سه ساقه
بادام ریز خرد شده دو قاشق سوپخوری

آرد ذرت دو قاشق سوپخوری
سس سویا دو قاشق چایخوری

خیارشور خرد شده ۱/۴ پیمانه
قارچ کنسروی یک قوطی

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
آرد ذرت به میزان لازم
طرز تهیه

میگوها را همراه با گوشت چرخ می‌کنیم. پیازچه، بادام، فلفل، خیارشور، سس سویا و دو قاشق سوپخوری آرد ذرت را به مخلوط گوشت و میگو اضافه کرده، همه مواد را در غذاساز میکس می‌کنیم، سپس به شکل توپ کوچکی (گردو) فرم داده، وسط آن یک عدد قارچ کوچک قرار می‌دهیم و در آرد ذرت می‌غلتانیم، سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.