انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ترشی بادنجان و کلم قرمز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ترشی بادنجان و کلم قرمز 1

کلم قرمز ۷۵۰ گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده نصف پیمانه

سیر خرد شده نصف پیمانه
سرکه به میزان لازم

طرز آماده‌سازی

بادنجان‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان‌ها را در سرکه ریخته و ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می‌ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.