انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کاسرول فرانسوی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کاسرول فرانسوی 1

مواد لازم:
۵ فنجان =خمیر نان
۴ عدد =تخم مرغ
۱و ۲/۱ فنجان =شیر
۴/۱ فنجان= شکر سفید
۴/۱ قاشق چایخوری =نمک
۱ قاشق چایخوری =وانیل
۱ قاشق چایخوری =مارگارین
۱ قاشق چایخوری= دارچین
طرز تهیه:
۱- فر را روشن کنید و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید.

۲- ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.

۳- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، ۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و خوب پخش کنید.

۴- کره مارگارین را روی گاز آب کرده و روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید.

۵- سپس دو قاشق چایخوری شکر دیگر را با ۱ قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید بطوریکه همه جای خمیر پخش شود.سپس نان آماده شده را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید
درس کردم علیه به امتحانشمیعرزه