انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: برشتوک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برشتوک 1

موادلازم:
پودر قند : ۳۰۰ گرم
آرد گندم: ۳۵۰ گرم
آرد نخودچی : ۲۲۰ گرم
روغن جامد یا کره : ۲۱۵گرم
پودر هل :۱ ق .غ
پودر کاکائو : ۲ق.غ
مواد لازم برای تزئین :
شکلات کاکائویی : ۱۵۰ گرم
پودر پسته : ۲۱۵ گرم
وانیل به مقدار لازم

ابتدا آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزیدتا خامی آن گرفته شود . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید .روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند .
پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواد بیفزایید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.
شکلات کاکائویی را ذوب کرده و ۲/۳ پودر پسته را بهمراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریختخ و صاف نمائید.

این شیرینی رو میتونید با چای و قهوه موقع عصرانه میل کنید.