انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کیک پای سیب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم :
آرد= ۱۵۰ گرم
شکر =۱۵۰ گرم
کره =۱۵۰ گرم
تخم مرغ= ۴ عدد
وانیل= ۴/۱ قاشق مرباخوری
شکر =۲۰۰ گرم (برای کارامل)
نمک= به مقدار لازم<
سیب= ۱ کیلو گرم
آب سرد =۶ قاشق سوپخوری( برای کارامل)
طرز تهیه : شکر را با ۶ قاشق آب سرد در قابلمه بریزید روی آتش بگذارید تا کارامل شود پس از کارامل شدن بلافاصله از آتش بردارید در قالب بریزید و قالب را دور بگردانید تا تمام کف قالب از کارامل پوشیده شود . سیبها را بشوئید ، پوست بکنید و هر سیب را به ۸ قسمت کنید . دانه و قسمت سفت وسط آن را بگیرید و پره های سیب را که بشکل پره های پرتقال در آمده در قالب روی کارامل بطور فشرده کنار هم بچینید . فر را با حرارت ۲۰۵ درجه سانتیگراد روشن کنید . تخم مرغ ، شکر ، وانیل و نمک را در کاسه ای بریزید و با تخم مرغ زنی برقی بزنید تا سفید و غلیظ شود . حال تخم مرغ زنی برقی را کنار بگذارید و آرد را روی مایه الک کنید و با کمک قاشق چوبی یا لاستیکی با روش از پائین به بالا بدون دادن گردش دورانی مایه را به آرامی هم بزنید تا کاملاٌ آرد مخلوط شود آنگاه با همین روش کره را که قبلاٌ آب کرده اید در مایه بریزید وقتی همه مواد با هم مخلوط شد مایه را در قالب روی سیبها بریزید و قالب را روی طبقه وسط فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد در این مدت در فر را اصلاٌ باز نکنید پس از ۳۰ دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و یک سینی را روی قالب بگذارید و برگردانید سپس قالب را از روی کیک بردارید . این کیک هم داغ و هم سرد آن بسیار لذیذ است . نکته : این کیک را می توان با انواع میوه ها درست کرد.