انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه رزت ژامبون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه رزت ژامبون 1

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم :
شیر ولرم 150 میلی لیتر
پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری
شکر و نمک کمی ( به میزان لازم )
آرد 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم


طرز تهیه :
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.

خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.

پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.

طرز تهیه رزت ژامبون 1
طرز تهیه رزت ژامبون 1

طرز تهیه رزت ژامبون 1

طرز تهیه رزت ژامبون 1
طرز تهیه رزت ژامبون 1

طرز تهیه رزت ژامبون 1

رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.

طرز تهیه رزت ژامبون 1