انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دستور تهیه کوفته شوید باقلا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دستور تهیه کوفته شوید باقلا 1



مواد لازم برای کوفته شوید باقلا

باقلا (باقالی) یک فنجان

آرد برنج دو قاشق غذاخوری

شبت (شوید) خردشده دو فنجان

گوشت چرخ‌کرده دو فنجان

رب گوجه‌فرنگی یک الی دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن یک فنجان

آلو بخارا بیست عدد

تخم‌مرغ دو عدد

برنج نصف فنجان

پیاز دو عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۴ عدد از کوفته شوید باقلا کوچک خواهیم داشت.



طرز تهیه کوفته شبت باقلا

نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

یک عدد پیاز رنده شده، دو عدد تخم‌مرغ، دو فنجان شبت خردکرده، برنج و باقلا پخته‌شده، دو فنجان گوشت چرخ‌کرده، دو قاشق آرد برنج و کمی نمک یا فلفل را با هم مخلوط کرده، ورز می‌دهیم تا مایه کوفته آماده شود.

با مایه کوفته ۱۴ الی ۱۵ عدد کوفته قلقلی کوچک درست می‌کنیم. وسط هر کوفته قلقلی یک عدد آلو قرار می‌دهیم.

یک عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس کمی زردچوبه، نمک و یک الی دو قاشق رب گوجه اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس ۴ لیوان آب و آلوهای باقیمانده را اضافه کرده تا به جوش آید.

کوفته قلقلی‌ها را درون آب در حال جوش قرار می‌دهیم و در ظرف را می‌گذاریم تا کوفته‌ها یکی دو ساعت با شعله کم بپزد و به روغن بیفتد.

کوفته شوید باقلا آماده می‌باشد. آن را در ظرف می‌کشیم. نوش جان

کالری موجود در کوفته شوید باقلا
مقدار کالری موجود در کل این غذا ۲۵۷۰ کیلوکالری می‌باشد. مقدار کالری موجود در یک کوفته کوچک ۱۸۰ کیلوکالری می‌باشد.