انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دستور تهیه رولت مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دستور تهیه رولت مرغ 1



در این بخش قصد داریم روش طبخ رولت مرغ را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید:



مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد
گوشت چرخ‌کرده مرغ : 300 گرم
فیله‌مرغ : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : یک قاشق غذاخوری
سیر : چند حبه
آب لیمو : نصف فنجان
اسفناج پخته : 350 گرم
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آب مرغ : 1/5 لیوان
روغن : به اندازه لازم .

در این بخش قصد داریم روش طبخ رولت مرغ را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید:

طرز تهیه :
سینه مرغ را از استخوان جدا کنید.
سعی کنید طوری این کار را انجام دهید که پاره نشود.
فیله‌مرغ را هم روی تکه قبلی گذاشته و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید تا باز شده و جای استخوان سینه پر شده باشد.
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعم‌دار شود.



مقداری از گوشت مرغ را هم چرخ کنید و به همراه اسفناج‌ها و سیر له شده، روی تکه‌های مرغ بگذارید و به آرامی آن را رول کرده و با نخ بپیچید و در فویل بگذارید و در فر از قبل گرم شده به مدت 1/5 ساعت با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را​ همراه نمک، فلفل، زعفران و بقیه آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل و نخ‌ها را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سر سفره‌تان قرار​ دهید.