انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دسر کرم لبو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
گروه غذایی: دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - شب یلدا
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن: معمولی
ابزارهای مورد نیاز: قالب - یخچال
دستور: فرنگی
مواد لازم:
خامه: 200 میلی لیتر
شیر: 1 پیمانه
شکر: 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
لبوی بزرگ : 2 عدد
آب: نصف پیمانه

دسر کرم لبو 1

چغندر را بشویید کمی از ته آن جدا کنید با 3 لیوان آب و 4 قاشق شکر روی حرارت کم قرار دهید. زمانی که چنگال را در لبو فرو کردید باید به راحتی وارد شود. در اینصورت لبو آماده است. آن را به صورت حلقه با ضخامت 2 سانت برش بزنید. به اندازه ای که بتوانید به راحتی قالب قلب را داخل لبو فرو کنید و لبو را جدا کنید. قلب ها را کنار بگذارید و باقی مانده لبوها را رنده کنید. پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب یا شیر با حرارت غیر مستقیم حل کنید.(آب سرد روی پودر ژلاتین بپاشید سپس روی آب جوش قراردهید تا ذوب شود) سپس خامه، شکر، شیر را با هم، هم بزنید (شیر را کم کم به خامه اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود) سپس لبو های رنده شده را اضافه کنید. ژلاتین ذوب شده کاملا سرد را به آن کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. به اندازه نیم تا یک سانتی متر از کرم داخل قالب بریزید و در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود. سپس برش های قلب را کنار هم قرار دهید و در وسط قالب بگذارید. روی آن را با کرم بپوشانید به طوریکه حدود نیم تا یک سانتی متر روی آن قرار بگیرد(حداقل نیم سانت کرم کاملا روی لبوها بپوشاند). در یخچال به مدت 5 ساعت قراردهید تا سفت شود. بعد از چند ساعت از قالب درآورید و تزیین کنید.


نکته
به روش های مختلفی می توانید لبو را بپزید.یکی از روش ها استفاده از دیگ زودپز است که بنا به نظر کارشناسان تغذیه لبو با آب کمتر و زمان کوتاهتر آماده می شود.به این ترتیب خواص آن بهتر حفظ می شود.اما احتیاط فراموش نشود. نکات ایمنی درخصوص استفاده از دیگ زود پز را مد نظر داشته باشید.

نکته
برای زیبا قرارگرفتن قلب ها لازم است که از دو طرف به یک اندازه کرم باشد. بنابراین اگر کرم کم آوردید می توانید با شیر و شکر و ژلاتین و آب لبو یا خرده های لبو و ژلاتین کرم درست کنید و روی آن بریزید.

نکته
ژلاتین را سرد به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت کرم حالت پنیری پیدا می کند.

نکته
کمی از کرم بچشید اگر شیرینی اش کم بود می توانید دوباره به آن شکر اضافه کنید. و اگر زیاد شیرین بود، شیر یا خامه و یا حتی آب به آن اضافه کنید.البته حداکثر نصف پیمانه .

نکته
این دسر بسیار خوشمزه و راحت است. از این کرم می توانید برای تهیه ژله موزائیکی هم استفاده کنید. می توانید ژله قرمز را قالب بزنید و به جای لبو قراردهید. و یا مثل ژله موزائیکی خرده ژله های رنگی داخل آن بریزید و یا فقط از یک رنگ استفاده کنید.


مرحله 1

دسر کرم لبو 1

دسر کرم لبو 1


چغندر را بشویید کمی از ته آن جدا کنید با 2 لیوان آب و 4 قاشق شکر روی حرارت کم قرار دهید. زمانی که چنگال را در لبو فرو کردید باید به راحتی وارد شود. در اینصورت لبو آماده است. آن را به صورت حلقه با ضخامت 2 سانت برش بزنید. به اندازه ای که بتوانید به راحتی قالب قلب را داخل لبو فروکنید و لبو را جدا کنید. قلب ها را کنار بگذارید و باقی مانده لبوها رارنده کنید.


مرحله 2


دسر کرم لبو 1


پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب یا شیر با حرارت غیر مستقیم حل کنید.(آبسرد روی پودر ژلاتین بپاشید سپس روی آب جوش قراردهید تا ذوب شود) سپس خامه، شکر، شیر را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید (شیر را کم کم به خامه اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود) سپس لبو های رنده شده را اضافه کنید.

مرحله 3

دسر کرم لبو 1

ژلاتین ذوب شده کاملا سرد را به آن کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مرحله 4

دسر کرم لبو 1

سپس به اندازه نیم تا یک سانتی متر از کرم داخل قالب بریزید و در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود.

مرحله 5

دسر کرم لبو 1

برش های قلب را کنار هم قرار دهید و در وسط قالب بگذارید.

مرحله 6

دسر کرم لبو 1

روی آن را با کرم بپوشانید به طوریکه حدود نیم تا یک سانتی متر روی آن قرار بگیرد. در یخچال به مدت 5 ساعت قراردهید تا سفت شود.(حداقل نیم سانت کرم کاملا روی لبوها بپوشاند)

مرحله 7


دسر کرم لبو 1

دسر کرم لبو 1

دسر کرم لبو 1

بعد از چند ساعت (حداقل 5 ساعت)از قالب درآورید و تزیین کنید.(تصویر اول با لبو به شکل گل رز درست شده است و در تصویر دوم برای تزیین از اکلیل خوراکی ، گیلاس شکری و یک آبنبات شیشه ای به شکل قلب استفاده شده است). به این ترتیب هر برشی که بزنید یک قلبی از لبو وسط خود دارد .