انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: بیوگرافی یاسر معروف به (یاس) +(عکس)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یاسر بختیاری از خوانندگان موسیقی رپ ایرانی است. وی در ۳۰ خرداد ۱۳۶۱ در

تهران متولد شد او در سن ۱۶ سالگی ابتدا با گوش دادن به موسیقی رپ کار خود را

آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری اش از آلمان برگشت و برای او

آخرین سی دی توپاک شکور و سایر موسیقی های هیپ هاپ را آورد . پس از مرگ

ناگهانی پدرش ، یاس با پذیرش مسئولیت خانواده و مراقبت از آنها مواجه شد . با

بدهی هایی که پدرش برجا گذاشته بود به سختی قادر بود که از عهده خانواده و

مخارج زندگی بر آید .

یاس در سن 18 سالگی مجبور شد تمام آرزو های دانشگاه خود را کنار بگذارد و

دانشگاه را ترک کند و شروع به کار نمود تا از کل خانواده حمایت نماید . این مقارن ب

ا زمانی بود که او شروع به نوشتن شعر نمود و سپس شعرها رابه موسیقی تبدیل

کرد . این اولین راهی بود که او را با ذهن و فکر پدرش نزدیک می‌کرد . پس از زلزله

بم در ایران ، یاس از جان باختن بسیاری از مردم ایران ( تقریباً 50 هزار نفر ) در این

حادثه ، به شدت ناراحت شد و او آهنگ ” بم ” را برای اولین بار نوشت و این آغاز

حرفه خوانندگی او بود . او تشخیص داد که از طریق موسیقی رپ می‌تواند به مردم

نزدیک شود و می‌تواند به سادگی و ساده تر از تمام فرم های موسیقی که فقط

شامل چند دسته خواننده و شعر است تمام منظور خود را بیان کند هم اکنون باس با

سفر های خارج از کشور خود توانسته شهرت و محبوبیت بسیار زیادی در بین مردم

داخل و خارج از کشور حتی افراد خارجی پیدا کند!!! بسیاری از نشریات و خبرگزاری

ها و دانشگاه‌های داخل و حارج از کشور یاس را به عنوان یک رپر موفق دعوت کردند.
یاسر که نام هنری “یاس” را برگزیده است، پس از فیلم خصوصی بازیگر سریال نرگس

به شهرت رسید. او با قطعه «سی‌دی روبشکن»، موفق شد احساسات بسیاری از

شنوندگان را تحریک کند. بعد از انتشار این آهنگ، نام یاس بر زبان‌ها افتاد. یاس بیست

و هشت ساله از ۹ سال پیش، رپ‌خوانی را آغاز کرد. او سه روز پس از زلزلة بم

قطعه بم را ضبط کرد که تکستی کاملا احساسی و تأثیرگذار داشت. او در این آهنگ

به تصویرسازی حادثه بم پرداخت. این به موقع آهنگ دادن‌ها، نشان می‌داد که او

شمی قوی دارد و می‌داند کی باید آهنگ را بسازد و آن را منتشر کند تا نامش را

مطرح کند. یاس، رپ‌خوانی است که تلاشی جدی برای دریافت مجوز نشان داده. او با

همکاری شرکت “باربد”، تلاش می‌کند تا آلبومش را به صورت مجاز منتشر کند ولی تا

این لحظه درخواستش در وزارت ارشاد، بی‌جواب مانده است. ویژگی مهم تکست‌های

یاس، خاصیت انتقادی اوست. او با لحنی نیش‌دار و گاهی آزاردهنده، خصوصیات بد

مردم را از قبیل مرده‌پرستی، اعتیاد، بی‌غیرتی و… هدف قرار می‌دهد که همواره

باعث رنجش عده‌ای می‌شود. یاس معمولاً در بخش انتهایی تکست‌هایش از امید

می‌گوید؛ از این که می‌توان دوباره ساخت و دوباره‌ اندیشید. بدون شک، او مجازترین

رپر ایرانی است. حاشیه‌های رپ در کشور ما مانند بقیة پدیده‌های اجتماعی نوظهور،

حواشی‌ای فراتر از متن دارد. بسیاری از تازه‌واردهای این سبک، فقط ظواهر رپ مانند

لباس و کل‌کل بازی‌ها و جنگ‌های خیابانی را آموخته‌اند و به مسائل مهم‌تری چون

جنبة انتقادی و اصلاح ‌گرایانة آن، توجه نمی‌کنند. اگر در غرب بعضی سعی کرده‌اند با

این نوع رفتار و موسیقی، ‌مدلی از اعتراض را به‌ نمایش بگذارند، ما با یک رفتار

غیرعقلایی و غیرایرانی به تقلید از بدترین ظواهر زندگی یک عده غیرهم‌وطن دست

زده‌ایم. رپ‌خوان‌ها معمولاً لباس‌های گشاد می‌پوشند. شلوار گشاد با جیب‌های

فراوان، یک رکابی بسکتبال که بر روی تی‌شرتی ساده پوشیده می‌شود و کلاهی که

یا تا آخرین حد پایین آمده و یا کج قرار گرفته است. گردنبندی بزرگ که حتی ممکن

است گردنشان را خم کند. از دیگر زلم زیمبوهای آویزان به آن‌هاست رپرها معمولا در

راه رفتن هم سر و دستشان را تکان می‌دهند و زیر لب شعرهایی را زمزمه می‌کنند.

شما شاید در خیابان افرادی را دیده باشید که کلاه خاصی بر سر دارند و با رفتارشان

جماعتی را به خود مشغول کرده‌اند. یکی می‌خندد، یکی تعجب می‌کند و بعضی‌ها

سر تکان می‌دهند. این‌ها همان دوستانی هستند که راه رفتن خودشان را فراموش

کرده‌اند. این تیپ از رپ‌خوان‌ها در حال افزایش‌اند، با فرهنگی آمریکایی که هیچ

سنخیتی با زندگی ما ندارد. آن‌ها برای جلب توجه و نشان دادن رپ‌خوان بودنشان

معمولا در حال درگیری‌اند. برای هر حادثة کوچکی دعوا به راه می‌اندازند و قمه‌های

آماده را از غلاف بیرون می‌کشند. متأسفانه تعداد زیادی از رپرهای مشهور پرشین رپ،

به انواع و اقسام مواد روان گردان و اعتیادآور وابسته‌اند و با افتخار از این مواد در

تکست‌ها سخن می‌گویند. اما در این میان هنوز رپرهای پاکی پیدا می‌شوند که

مجدانه برای رسیدن به استانداردهای دریافت مجوز، تلاش می‌کنند. آن‌ها موجب

شده‌اند که سینما نیز در برخی برنامه‌هایش، حداقل برای تفنن از آهنگ های رپ

استفاده کند. همان‌طور که در سریال “متهم‌گریخت” آهنگی با صدای “رضا عطاران” را

در این سبک شنیدیم. در جشنواره فجر نیز تیتراژ پایانی فیلم “خط ممتد” به کارگردانی

مانی تارخ، شعری رپ و با مضمون اجتماعی بود.

و حالا متن آهنگ (نیستی) از یاسر:
نیستی‌

آمین:

نیستی‌ حالم خرابه

تو رو با یکی‌ دیگه دیدم

داغون شدم مردم

ولی‌ باز تو رو بخشیدم

نیستی‌ دلشوره دارم

میبینم تو رو تو چشماش

این تقدیر بی‌ رحمه با قلبم

عشق من برو نذار تنهاش

نیستی‌ حال من خرابه

نیستی‌ دستام سرد سرد

چشمام تو رو با اون دید و دلم باور نکرد

نیستی‌ و هوای این گریه داره بغضم رو میشکنه

من مردم و دست‌های تو قاتل منه

یاس:

رفتی‌ از این آغوش چه راحت

و باز منم تنها و خاموش چراغم

چه بی‌ اعتنا رفتی‌ هه

نفهمیدم حس من واست یه تفریحه

تو که میدونستی وجود تو ترک درداست

تو که میدونستی نبود تو مرگ فرداست

ولی‌ آروم آروم زیر بارون داغون

قدم میزنم و تو شادی با اون یارو

سرا پا گوش بودم وقتی‌ که تو داشتی حرفی

حالا که بهت نیاز دارم گذاشتی رفتی‌؟

باشه، منم میذارم رگ این گردن

که رفتم و دیگه پیشت برنمیگردم

ولی‌ روزی رو میبینم که یارت سیره

از تو با یکی‌ دیگه از کنارت میره

به هر دستی‌ که بدی میگیری از همون دست

این نفرین من نیست بازی زمونست

اون می‌خواد که دل تو با حرفهاش خواب شه

صبر کن بذار یه کمی‌ یخ هاش آب شه

وقتی‌ می‌فهمی چه کسی‌ پشت روبنده

که به احساست بزنه یه مشت کوبنده

آمین

:
نیستی‌ حال من خرابه

نیستی‌ دستام سرد سرد

چشمام تو رو با اون دید و دلم باور نکرد

نیستی‌ و هوای این گریه داره بغضم رو میشکنه

من مردم و دست‌های تو قاتل منه

یاس:

چقدر باهات حرف دارم و چقدر خرابم

کاش لاقل بودی میدادی یه خط جوابم

تو که هی‌ میگفتی‌ تا ته خط باهم هستی

چرا رفتی‌ و با درد دست و پاهام رو بستی؟

چرا؟ هاه؟ بخدا تا به من حرفی

نزنی‌ نمیرم تو چرا واقعا رفتی‌؟

لااقل یه چیزی بگو، بگو دوستت نداشتم

بگو از خدام بود که تو شب و روزت نباشم

یعنی‌ قصدت از اول این بود که با من نمونی؟

حرف بزن، تو که اینقدر نامرد نبودی

چی‌ میگم اون دیگه نیست پیشم

چشم، تو این امتحان هم بیست میشم

ولی‌ چرا از سنگه قلب‌ها در این شهر تاریک

اسیر کابوسم تو یلدا‌ترین شب تاریخ

کابوسی که نفس رو تو سینه حبس می‌کنه

و میبینم یکی‌ دیگه تنت رو لمس می‌کنه

داره تنم میلرزه

واسه ادامهٔ خوابم حتی قلم میترسه

ختم کلام رفتی‌ از این آغوش چه راحت

و باز منم تنها و خاموش چراغم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up.vatandownload.com/images/0to7rq5vki3zclfjay6.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up.vatandownload.com/images/sm2220fpl3ntzkt1b4co.jpg
http://www.up.vatandownload.com/images/nssem7ufylj4d5wf1v4.jpg
http://www.up.vatandownload.com/images/xlecodw29tuv06ctua.gif
http://www.up.vatandownload.com/images/s6djttvmsjr3sxnwcj.jpg
http://www.up.vatandownload.com/images/yl9oli1jxp1a3dx3fidg.jpg
یاسر بختیاری با نام هنری «یاس» (زاده 30 خرداد 1361 در

مسجدسلیمان ) خواننده رپ فارسی است. او از چهرههای موسیقی رپ

فارسی به شمار میرود. همچنین به وی لقب سلطان رپ فارسی را نیز دادند

مضمون بیشتر ترانه های یاس انتقاد و اعتراض به مشکلات و بحرانهای

اجتماعی نظیر فقر ، اعتیاد ، بی کاری ، جنگ ، روسپیگری ، خودکشی ، طلاق

و غیره است. یاس از اولین خواننده های رپ فارسی و نخستین خواننده رپ

فارسی است که در ایران برای پخش موسیقی خود مجوز گرفت اولین ترانه وی

که به طور قانونی در ایران منتشر شد یادت نره نام داشت که أن را به همراه

مجید غفوری ، خواننده پاپ اجرا کرده بود.

یاس کنسرتهایی در شهرهای مختلف آمریکا برگزار کرده است و تجربه شرکت در

نشستی موسیقیایی در راستای معرفی و توسعه رپ فارسی در دانشگاه

میشیگان را نیز داشتهاست
بیوگرافی یاسر معروف به (یاس) +(عکس) 1

توسعه رپ فارسی

یاس کنسرتهایی در شهرهای مختلف آمریکا همانند لس انجلس ، واشینگتن ،

لاس وگاس ، نیویورک ، دیترویت و شیکاگو برگزار نمودهاست و همچنین به

عنوان نمایندهای از موسیقی رپ فارسی تجربه اجرا و شرکت در نشستهای

موسیقیایی در راستای معرفی و توسعه رپ فارسی در برخی از دانشگاههای

آمریکا از جمله دانشگاه میشیگان و دانشگاه نیویورک را داشته است. همچنین

از یاس جهت شرکت در کنفرانسی تحت عنوان «جامعه آسیا» دعوت شد و وی

چند ترانه را در این کنفرانس که در منهتن در جریان بود، اجرا کرد. او همچنین

اجراهایی در دبی و لندن داشتهاست

یاس همچنین در اردیبهشت 1387 از سخنرانان و میهمانان بخش ویژه همایش

ملی آسیبشناسی مربوطه جوانان در دانشگاه شیراز بود. در این همایش

مباحثی پیرامون رپ و آسیبهای رپ جهانی مطرح شد، و یاس در سخنانی

گفت «روایت وی از رپ فارسی نه تنها یکی از آسیبهای اجتماعی نیست بلکه

با کمی دقت و بلند نظری میتواند به عنوان یه سبک از موسیقی در ایران بسیار

مفید باشد وی به تازگی با تک ناین ، بزرگترین رپر مستقل آمریکا نیز جستجوی

کرده است که نام این اثر اتحاد است. تک ناین یاس را برادر خود از مادری

جداگانه در ایران معرفی کرده و با اشتراک گذاری ویدیوی سرباز وطن از یاس

برای طرفدارانش، اعلام کرد یاس امروز از ایران به سمت آمریکا (کانزاس سیتی)

پرواز کرده و امروز رپ ایران و آمریکا در استودیوی شخصی او با هم متحد خواهند

شد. یاس علاوه بر مصاحبه با تعداد زیادی مجله ی داخلی ، با شبکه سی ان

ان آمریکا و همچنین با اردشیر احمدی در قالب مستندی به نام از زیر زمین تا

بام تهران نیز مصاحبه کرده است. آهنگ و موزیک ویدئو اتحاد در سال 2014 انتشار یافت.

بازیگری

یاس در سال 1382 در آخرین فیلم بلند برنا کازرانی بنام «رعد یک داستان زنانه» به ایفای نقش پرداختهاست و خوانندگی رپ تیتراژ پایانی فیلم را نیز بر عهده داشتهاست.او به عنوان نمایندهای از خوانندگان رپ فارسی در فیلم مستند «سنگ »حاضر شد. این فیلم مستند که به صورت تخصصی به موسیقی راک در ایران میپردازد، به تهیه کنندگی شهیار کبیری ساخته شدهاست.

عشقه سلطان رپ پارسه Heart
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=96200
این اولین پستمه 3پاس بده

بیوگرافی یاس

یاسر بختیاری در 30 خرداد 1361 در تهران متولد شد او در سن 16 سالگی ابتدا با گوش دادن به موسیقی رپ کار خود را آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری اش از آلمان برگشت و برای او آخرین سی دی توپاک و سایر موسیقی های هیپ هاپ را آورد . پس از مرگ ناگهانی پدرش ، یاس با پذیرش مسئولیت خانواده و مراقبت از آنها مواجه شد . با بدهی هایی که پدرش برجا گذاشته بود به سختی قادر بود که از عهده خانواده و مخارج زندگی بر آید . یاس در سن 18 سالگی مجبور شد تمام آرزو های دانشگاه خود را کنار بگذارد و دانشگاه را ترک کند و شروع به کار نمود تا از کل خانواده حمایت نماید . این مقارن با زمانی بود که او شروع به نوشتن شعر نمود و سپس شعرها رابه موسیقی تبدیل کرد . این اولین راهی بود که او را با ذهن و فکر پدرش نزدیک میکرد . پس از زلزله بم در ایران ، یاس از جان باختن بسیاری از مردم ایران ( تقریباً 50 هزار نفر ) در این حادثه ، به شدت ناراحت شد و او آهنگ " بم " را برای اولین بار نوشت و این آغاز حرفه خوانندگی او بود . او تشخیص داد که از طریق موسیقی رپ می تواند به مردم نزدیک شود و می تواند به سادگی و ساده تر از تمام فرم های موسیقی که فقط شامل چند دسته خواننده و شعر است تمام منظور خود را بیان کند و فهمید که از طریق موسیقی قادر است به مردم الهام ببخشد و الهام بخش میلیون ها جوان ایرانی باشد ، سپس او تصمیم گرفت تا آهنگ های خود را برای دولت مطرح کند و مجوز ارائه یک آلبوم را بگیرد . او از مقامات اداری سالیان زیادی پاسخ نشنید . او تلاش زیادی کرد و بارها و بارها سبک آهنگ های او را ( رپ ) مورد استهزاء قرار دادند تا جایی که می گفتند شبیه خواندن روزنامه است . تا زمانی که با تلاش های او ، برای 6 آهنگ از 10 آهنگ او ، مجوز توسط دولت جمهوری اسلامی صادر شد ، او گفت که من در آهنگ هایم نفرین نمی کنم و راجع به سکس و تخلفات چیزی نمیگویم ، من می خواهم با افتخار در جلوی خانواده ام آهنگ هایم را اجرا کنم ، آهنگ من معمولاً با گله و شکایات از جامعه آغاز میشود . اما پایان آن همیشه امید است . و اهمیت این کار ، الهام بخشیدن به نسل جدید است تا از بهترین قوه پتانسیل و نهفته ی خود بهره بگیرند . در ضمن ما به این نیاز داریم و به این ترتیب در طول مدت کوتاهی یاس توانست از خواندن در جلوی یک دسته ی کوچک از مردم برای تمام ایران بخواند . موسیقی و آهنگ های او ، هم اکنون به وسیله ی میلیونها نفر دانلود می شود و به آن گوش می دهند و در وبسایت ها و پرشین بلاگ های مختلف می توان آنها را دید . در سال 2006 ، یاس آهنگ " سی دی رو بشکن " را نوشت و این درباره یک هنرپیشه ی زن ایرانی بود که قربانی لو رفتن فیلم شخصی خود شده بود . رسوایی کار این قربانی تا جایی پیش رفت که او کار خود را از دست داد . در آواز های یاس ، افرادی مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن رسوایی مردم دخیل بودند و از آنها خواست تا این کار شرم آور را متوقف کنند . این آهنگ ، باعث شد تا جوانان ایرانی تکانی بخورند و هزاران نفر نوشتند و اعتراف کردند که این کار ( پخش سی دی ) را کنار گذاشتند و سی دی مذکور را شکستند . این آهنگ به وسیله میلیونها نفر فقط در ایران گوش فرا داده شد و دانلود گردید . آهنگ های یاس از آب های بین المللی نیز فراتر رفته و هم اکنون صدای نسل جدید چه در ایران و چه در خارج شده است و البته اغلب به او " توپاک فارسی " لقب داده اند . آهنگ " هویت من " با افتخار میراث فارسی توسط او خوانده شد و یاد آور فیلم جنجال بر انگیز 300 بوده است . این آهنگ به نوعی سوال و جواب ملی بوده که برای نسل های جوانتر به ویژه یهودیان ایرانی که مایلند تا خود را به فرهنگ و تاریخ غنی ایران ربط دهند بوده است . موسیقی او دارای یک فرم استاندارد جدید برای رپ فارسی می باشد و الهام گرفته از بسیاری از رپرهایی است که با پیام های مثبت و پر مفهوم وارد موسیقی می شوند . او با سایر موسیقیدانان همکاری دارد و قصد او معرفی رپ فارسی به جهان است . ضمناً یاس پیام امید و وحدت خود را به همه ی دنیا فرستاده است و به وسیله رسانه های گروهی جهان از او مصاحبه به عمل آمد که شبکه CNN و BBC و نشنال جغرافیا از آن جمله هستند . او همچنین قراردادی را با شرکت نشر موسیقی آمریکا " مدیبیا " به امضا رساند . انتشارات اِور گرین ( همیشه سبز ) ( اورگرین ، خانه ی آخرین کاتالوگ توپاک شاکور است که به وسیله آن مجوزی برای آواز خانی یاس و توپاک برای نشان دادن پل فرهنگی میان آن ها صادر شد ) . پس از عملکرهای موفق او در لندن و دوبی در سال 2008 ، یاس اخیراً موزیک جدیدی را نوشت و ضبط کرد و برای شنوندگان ایالات متحده اجرا خواهد کرد . سفر او تا سال 2009 در اروپا و استرلیا ، ادامه خواهد داشت .
یاسر بختیاری در 30 خرداد 1361 در تهران متولد شد او در سن 16 سالگی ابتدا با گوش دادن به موسیقی رپ کار خود را آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری اش از آلمان برگشت و برای او آخرین سی دی توپاک و سایر موسیقی های هیپ هاپ را آورد .
پس از مرگ ناگهانی پدرش ، یاس با پذیرش مسئولیت خانواده و مراقبت از آنها مواجه شد . با بدهی هایی که پدرش برجا گذاشته بود به سختی قادر بود که از عهده خانواده و مخارج زندگی بر آید . یاس در سن 18 سالگی مجبور شد تمام آرزو های دانشگاه خود را کنار بگذارد و دانشگاه را ترک کند و شروع به کار نمود تا از کل خانواده حمایت نماید .
این مقارن با زمانی بود که او شروع به نوشتن شعر نمود و سپس شعرها رابه موسیقی تبدیل کرد . این اولین راهی بود که او را با ذهن و فکر پدرش نزدیک میکرد . پس از زلزله بم در ایران ، یاس از جان باختن بسیاری از مردم ایران ( تقریباً 50 هزار نفر ) در این حادثه ، به شدت ناراحت شد و او آهنگ " بم " را برای اولین بار نوشت و این آغاز حرفه خوانندگی او بود.
او تشخیص داد که از طریق موسیقی رپ می تواند به مردم نزدیک شود و می تواند به سادگی و ساده تر از تمام فرم های موسیقی که فقط شامل چند دسته خواننده و شعر است تمام منظور خود را بیان کند .
فهمید که از طریق موسیقی ، قادر است به مردم الهام ببخشد و الهام بخش میلیون ها جوان ایرانی باشد ، سپس او تصمیم گرفت تا آهنگ های خود را برای دولت مطرح کند و مجوز ارائه یک آلبوم را بگیرد .
او از مقامات اداری سالیان زیادی پاسخ نشنید . یاس تلاش زیادی کرد و بارها و بارها سبک آهنگ های او را ( رپ ) مورد استهزاء قرار دادند تا جایی که می گفتند شبیه خواندن روزنامه است. تا زمانی که با تلاش های او ، برای 6 آهنگ از 10 آهنگ او ، مجوز صادر شد.
موسیقی و آهنگ های یاس ، هم اکنون به وسیله ی میلیونها نفر دانلود می شود و به آن گوش می دهند و در وبسایت ها و پرشین بلاگ های مختلف می توان آنها را دید . در سال 2006 ، یاس آهنگ " سی دی رو بشکن " را نوشت و این درباره یک هنرپیشه ی زن ایرانی بود که قربانی لو رفتن فیلم شخصی خود شده بود . رسوایی کار این قربانی تا جایی پیش رفت که او کار خود را از دست داد . در آواز های یاس ، افرادی مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن رسوایی مردم دخیل بودند و از آنها خواست تا این کار شرم آور را متوقف کنند .
آهنگ های یاس از آب های بین المللی نیز فراتر رفته و هم اکنون صدای نسل جدید چه در ایران و چه در خارج شده است و البته اغلب به او " توپاک فارسی " لقب داده اند . آهنگ " هویت من " با افتخار میراث فارسی توسط او خوانده شد و یاد آور فیلم جنجال بر انگیز 300 بوده است .موسیقی یاس دارای یک فرم استاندارد جدید برای رپ فارسی می باشد و الهام گرفته از بسیاری از رپرهایی است که با پیام های مثبت و پر مفهوم وارد موسیقی میشوند .
او با سایر موسیقیدانان همکاری دارد و قصد او معرفی رپ فارسی به جهان است .

سال‌های نخست
یاس زمانی که ۱۶ ساله بود ابتدا با گوش دادن به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موسیقی رپ کار خود را آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری‌اش از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آلمان برگشت و برای او آخرین سی دی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توپاک را آورد. یاس که از ۱۸ سالگی به دنبال مرگ پدرش مجبور به پذیرش مسئولیت خانواده خود شد، با بدهی‌هایی که پدرش برجا گذاشته بود با مشکلات اقتصادی مواجه شد، در نتیجه تحصیلات دانشگاهی را ترک و شروع به کار کرد. در همین دوره یاس شروع به نوشتن شعرهایی کرد که بعداً آنها را به همراهی دوست دوران دبیرستان خود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتا ملکی به موسیقی تبدیل کرد. پس از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زلزله بم در ایران، یاس ترانه‌ای تحت عنوان «بَم» را با آهنگسازی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتا ملکی خواند و منتشر کرد که آغاز حرفه خوانندگی او محسوب می‌شود.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۶] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۷] [/sup]
وی در مورد درخواست برای مجوز از دولت ایران و ناکام ماندن برخی از ترانه‌هایش این چنین گفت:
نقل قول: من در ترانه‌هایم نفرین نمی‌کنم و در راستای تایید مسائلی مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سکس و تخلفات چیزی نمی‌خوانم. من می‌خواهم با افتخار در جلوی خانواده‌ام ترانه‌هایم را اجرا کنم. ترانه من معمولاً با گله و شکایات از جامعه آغاز می‌شود. اما پایان آن همیشه امید است. اهمیت این کار، الهام بخشیدن به نسل جدید است تا از بهترین قوه پتانسیل و نهفتهٔ خود بهره بگیرند. ما به این نیاز داریم.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۸] [/sup]
مبارزه با انتشار فیلم‌های جنسی در ایران
به دنبال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رسوایی انتشار فیلم‌های جنسی ایرانی در سال ۱۳۸۵، یاس ترانه «سی دی را بشکن» را به همراه آمین منتشر کرد که درباره یک هنرپیشهٔ زن ایرانی بود که قربانی انتشار فیلمی خصوصی شده بود. در آوازهای یاس، افرادی مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن این فیلم دخیل بودند و یاس از آنها می‌خواست که این کار شرم‌آور را متوقف کنند.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۹] [/sup] این ترانه به گوش میلیونها ایرانی رسید.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۰] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۱] [/sup]
توسعه رپ فارسی
یاس کنسرت‌هایی در شهرهای مختلف آمریکا همانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لس آنجلس ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واشینگتن ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لاس وگاس ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیویورک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیترویت و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیکاگو برگزار نموده‌است و همچنین به عنوان نماینده‌ای از موسیقی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی تجربه اجرا و شرکت در نشست‌های موسیقیایی در راستای معرفی و توسعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی در برخی از دانشگاه‌های آمریکا از جمله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه میشیگان و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه نیویورک را داشته است. همچنین از یاس جهت شرکت در کنفرانسی تحت عنوان «جامعه آسیا» دعوت شد و وی چند ترانه را در این کنفرانس که در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منهتن در جریان بود، اجرا کرد. او همچنین اجراهایی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دبی و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لندن داشته‌است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۲] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۳] [/sup]
یاس همچنین در اردیبهشت ۱۳۸۷ از سخنرانان و میهمانان بخش ویژه همایش ملی آسیب‌شناسی مسائل جوانان در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه شیراز بود. در این همایش مباحثی پیرامون رپ و آسیب‌های رپ جهانی مطرح شد، و یاس در سخنانی گفت «روایت وی از رپ فارسی نه تنها یکی از آسیب‌های اجتماعی نیست بلکه با کمی دقت و بلند نظری می‌تواند به عنوان یه سبک از موسیقی در ایران بسیار مفید باشد.»[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۴] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۵] [/sup] وی به تازگی با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تک ناین ، بزرگترین رپ کن مستقل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آمریکا نیز همکاری کرده است که نام این اثر صدای اتحاد (Sound Of Unity) است و در تاریخ ١ اسفند ١٣٩٢ در ساعت ٩:٣٠ منتشر شد.[sup][دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیازمند منبع
][/sup] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تک ناین یاس را برادر خود از مادری جداگانه در ایران معرفی کرده و با اشتراک گذاری ویدیوی سرباز وطن از یاس برای طرفدارانش، اعلام کرد یاس امروز از ایران به سمت آمریکا (کانزاس سیتی) پرواز کرده و امروز رپ ایران و آمریکا در استودیوی شخصی او با هم متحد خواهند شد.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۶] [/sup]یاس علاوه بر مصاحبه با تعداد زیادی مجله ی داخلی،با شبکه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
CNN آمریکا و همچنین با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اردشیر احمدی در قالب مستندی به نام از زیر زمین تا بام تهران نیز مصاحبه کرده است. آهنگ و موزیک ویدئو اتحاد در سال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۲۰۱۴ انتشار یافت.
بازیگری
یاس در سال ۱۳۸۲ در آخرین فیلم بلند برنا کازرانی بنام «رعد یک داستان زنانه» به ایفای نقش پرداخته‌است و خوانندگی رپ تیتراژ پایانی فیلم را نیز بر عهده داشته‌است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۷] [/sup] او به عنوان نماینده‌ای از خوانندگان رپ فارسی در فیلم مستند «Rock On» حاضر شد. این فیلم مستند که به صورت تخصصی به موسیقی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راک در ایران می‌پردازد، به تهیه کنندگی شهیار کبیری ساخته شده‌است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۸] [/sup]
آلبوم (ها
یـــاس تا به امروز آلبومی منتشر نکرده و تمامی آهنگ های او به صورت تک آهنگ پخش شده است.
تک آهنگ ها
سال انتشار
نام آهنگ
ترانه سرا
آهنگ ساز
تنظیم
توضیحات
کارگردان نماهنگ
٢٠٠٤
زلزله بم
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی

٢٠٠٦
باید بتونیم
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی
به همراهی بهزاد برازنده
ندارد
٢٠٠٧
هویت من
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی
همخوانی با آمین
ندارد
٢٠١٠
نیستی
یاس
پژمان نیکو

مشترک با آمین

٢٠١٠
قصه زیرزمین
کاوه آفاق
کاوه آفاق
آراد آریا
همراه با گروه The Ways
کامبیز اخباری
٢٠١٠
به خاطر من
یاس

سعید شمس

مجید فرهبد
٢٠١١
Trash The Clubs
یاس

همراه با دی‌جی علی‌گیتور
فرد خوشتینت و آرش لباف
٢٠١١
سرباز وطن
یاس
سعید انصار
ابی رود استودیوز

کسری شجاعی
٢٠١۱
از چی بگم
یاس

سعید انصار
مضمون اجتماعی
کسری شجاعی
٢٠١٢
من میجنگم
یاس

سعید انصار

ندارد
٢٠١٢
وقت رفتن
یاس
احمد صناقی
پژمان نیکوش
مشترک با آمین
زیگورات پیکچرز
٢٠١٣
فریاس(فریاد یاس)
یاس
خشایار اس آر
خشایار اس آر

امیر طاهریان
٢٠١٣
آمین
یاس
پژمان نیکو
آرمین کله
مشترک با آمین
ندارد
٢٠١۴
من ادامه میدم
یاس
فربد عرش
احمد سانقه

ندارد
٢٠١۴
صدای اتحاد (Sound Of Unity)
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی
همراهی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تک ناین
آنتونی دورا

سپاس هم بده تورو خدا دستم شکست تا اینارو تایپ کردمSadHeartHeart

هم نظر هم سپاس ممنونHeartHeart
تصاویر و بیوگرافی یاس خواننده رپ پارسی
یاسر بختیاری در 30 خرداد 1361 در تهران متولد شد او در سن 16 سالگی ابتدا با گوش دادن به موسیقی رپ کار خود را آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری اش از آلمان برگشت و برای او آخرین سی دی توپاک و سایر موسیقی های هیپ هاپ را آورد .
پس از مرگ ناگهانی پدرش ، یاس با پذیرش مسئولیت خانواده و مراقبت از آنها مواجه شد . با بدهی هایی که پدرش برجا گذاشته بود به سختی قادر بود که از عهده خانواده و مخارج زندگی بر آید . یاس در سن 18 سالگی مجبور شد تمام آرزو های دانشگاه خود را کنار بگذارد و دانشگاه را ترک کند و شروع به کار نمود تا از کل خانواده حمایت نماید .
این مقارن با زمانی بود که او شروع به نوشتن شعر نمود و سپس شعرها رابه موسیقی تبدیل کرد . این اولین راهی بود که او را با ذهن و فکر پدرش نزدیک میکرد . پس از زلزله بم در ایران ، یاس از جان باختن بسیاری از مردم ایران ( تقریباً 50 هزار نفر ) در این حادثه ، به شدت ناراحت شد و او آهنگ " بم " را برای اولین بار نوشت و این آغاز حرفه خوانندگی او بود.
او تشخیص داد که از طریق موسیقی رپ می تواند به مردم نزدیک شود و می تواند به سادگی و ساده تر از تمام فرم های موسیقی که فقط شامل چند دسته خواننده و شعر است تمام منظور خود را بیان کند .
  فهمید که از طریق موسیقی ، قادر است به مردم الهام ببخشد و الهام بخش میلیون ها جوان ایرانی باشد ، سپس او تصمیم گرفت تا آهنگ های خود را برای دولت مطرح کند و مجوز ارائه یک آلبوم را بگیرد .
او از مقامات اداری سالیان زیادی پاسخ نشنید . یاس تلاش زیادی کرد و بارها و بارها سبک آهنگ های او را ( رپ ) مورد استهزاء قرار دادند تا جایی که می گفتند شبیه خواندن روزنامه است. تا زمانی که با تلاش های او ، برای 6 آهنگ از 10 آهنگ او ، مجوز صادر شد.
موسیقی و آهنگ های یاس ، هم اکنون به وسیله ی میلیونها نفر دانلود می شود و به آن گوش می دهند و در وبسایت ها و پرشین بلاگ های مختلف می توان آنها را دید . در سال 2006 ، یاس آهنگ " سی دی رو بشکن " را نوشت و این درباره یک هنرپیشه ی زن ایرانی بود که قربانی لو رفتن فیلم شخصی خود شده بود . رسوایی کار این قربانی تا جایی پیش رفت که او کار خود را از دست داد . در آواز های یاس ، افرادی مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن رسوایی مردم دخیل بودند و از آنها خواست تا این کار شرم آور را متوقف کنند .
آهنگ های یاس از آب های بین المللی نیز فراتر رفته و هم اکنون صدای نسل جدید چه در ایران و چه در خارج شده است و البته اغلب به او " توپاک فارسی " لقب داده اند . آهنگ " هویت من " با افتخار میراث فارسی توسط او خوانده شد و یاد آور فیلم جنجال بر انگیز 300 بوده است .موسیقی یاس دارای یک فرم استاندارد جدید برای رپ فارسی می باشد و الهام گرفته از بسیاری از رپرهایی است که با پیام های مثبت و پر مفهوم وارد موسیقی میشوند .
او با سایر موسیقیدانان همکاری دارد و قصد او معرفی رپ فارسی به جهان است .

عکس هایی از یاس(یاسر بختیاری)

عکس یاس
عکس یاس
عکس یاس
عکس یاس
عکس یاس
عکس یاس
عکس یاس
عکس یاس

gun  سپاست کوووووووووووو؟؟gun
چه جالب ! خیلی ازش خوشم میاد .

میدونین الکی رپ نمیخونه .. یه حرفی واسه زدن داره .. تا حالا من ندیدم تو شعراش فحش بده یا اصطلاح های +18 به کار ببره !

دوسش دارم . مرسی کلی(:
یــاس
یاسر بختیاری
یاس
اطلاعات پس‌زمینه
نام اصلی
یاسر بختیاری
نام مستعار
یاس
تولد
۳۰ خرداد  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۶۱  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسجدسلیمان
ملیت
ایرانی
سبک‌(ها)
رپ
سال‌های فعالیت
١٣٨٠  - تاکنون
همکاری(‌های) مشترک
آمین ملک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچکس ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتا ملکی ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رضا صادقی ، مجید غفوری، سارا نائینی، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شهرام شعرباف ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی گیتور  ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی ارزد  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاوه افاق
وب‌گاه
www.YAStunes.com

یاسر بختیاری با نام هنری «یاس» زاده ۳۰ خرداد ۱۳۶۱ در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسجدسلیمان  خواننده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی  است. او از چهره‌های موسیقی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی  به شمار می‌رود. همچنین به وی لقب سلطان رپ فارسی و برکت رپ فارسی را نیز دادند.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱] [/sup] مضمون بیشتر ترانه‌های یاس انتقاد و اعتراض به مشکلات و بحران‌های دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اجتماعی  نظیر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فقر ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعتیاد ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی‌کاری ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جنگ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روسپی‌گری ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودکشی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طلاق  و غیره است. یاس از اولین خواننده‌های رپ فارسی و نخستین خوانندهٔ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی  است که در ایران برای پخش موسیقی خود مجوز گرفت.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۲] [/sup] اولین ترانهٔ وی که به طور قانونی در ایران منتشر شد یادت نره نام داشت که آن را به همراه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجید غفوری ، خواننده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاپ  اجرا کرده بود.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۳] [/sup]

یاس کنسرت‌هایی در شهرهای مختلف دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آمریکا  برگزار کرده است[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۴] [/sup] و تجربهٔ شرکت در نشستی موسیقیایی در راستای معرفی و توسعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه میشیگان  را نیز داشته‌است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۵] [/sup]

[rtl]محتویات
  [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نهفتن
[/rtl]

سال‌های نخست
یاس زمانی که ۱۶ ساله بود ابتدا با گوش دادن به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موسیقی رپ  کار خود را آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری‌اش از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آلمان  برگشت و برای او آخرین سی دی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توپاک  را آورد. یاس که از ۱۸ سالگی به دنبال مرگ پدرش مجبور به پذیرش مسئولیت خانواده خود شد، با بدهی‌هایی که پدرش برجا گذاشته بود با مشکلات اقتصادی مواجه شد، در نتیجه تحصیلات دانشگاهی را ترک و شروع به کار کرد. در همین دوره یاس شروع به نوشتن شعرهایی کرد که بعداً آنها را به همراهی دوست دوران دبیرستان خود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتا ملکی  به موسیقی تبدیل کرد. پس از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زلزله بم  در ایران، یاس ترانه‌ای تحت عنوان «بَم» را با آهنگسازی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتا ملکی  خواند و منتشر کرد که آغاز حرفه خوانندگی او محسوب می‌شود.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۶] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۷] [/sup]

وی در مورد درخواست برای مجوز از دولت ایران و ناکام ماندن برخی از ترانه‌هایش این چنین گفت:
نقل قول: من در ترانه‌هایم نفرین نمی‌کنم و در راستای تایید مسائلی مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سکس  و تخلفات چیزی نمی‌خوانم. من می‌خواهم با افتخار در جلوی خانواده‌ام ترانه‌هایم را اجرا کنم. ترانه من معمولاً با گله و شکایات از جامعه آغاز می‌شود. اما پایان آن همیشه امید است. اهمیت این کار، الهام بخشیدن به نسل جدید است تا از بهترین قوه پتانسیل و نهفتهٔ خود بهره بگیرند. ما به این نیاز داریم.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۸] [/sup]
مبارزه با انتشار فیلم‌های جنسی در ایران
به دنبال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رسوایی انتشار فیلم‌های جنسی ایرانی  در سال ۱۳۸۵، یاس ترانه «سی دی را بشکن» را به همراه آمین منتشر کرد که درباره یک هنرپیشهٔ زن ایرانی (دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زهرا امیر ابراهیمی ) بود که قربانی انتشار فیلمی خصوصی شده بود. در آوازهای یاس، افرادی مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن این فیلم دخیل بودند و یاس از آن ها می‌خواست که این کار شرم‌آور را متوقف کنند.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۹] [/sup] این ترانه به گوش میلیون ها ایرانی رسید.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۰] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۱] [/sup]

توسعه رپ فارسی
یاس کنسرت‌هایی در شهرهای مختلف آمریکا همانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لس آنجلس ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واشینگتن ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لاس وگاس ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیویورک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیترویت  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیکاگو  برگزار نموده‌است و همچنین به عنوان نماینده‌ای از موسیقی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی  تجربه اجرا و شرکت در نشست‌های موسیقیایی در راستای معرفی و توسعه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رپ فارسی  در برخی از دانشگاه‌های آمریکا از جمله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه میشیگان  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه نیویورک  را داشته است. همچنین از یاس جهت شرکت در کنفرانسی تحت عنوان «جامعه آسیا» دعوت شد و وی چند ترانه را در این کنفرانس که در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منهتن  در جریان بود، اجرا کرد. او همچنین اجراهایی در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دبی  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لندن  داشته‌است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۲] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۳] [/sup]

یاس همچنین در اردیبهشت ۱۳۸۷ از سخنرانان و میهمانان بخش ویژه همایش ملی آسیب‌شناسی مسائل جوانان در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانشگاه شیراز  بود. در این همایش مباحثی پیرامون رپ و آسیب‌های رپ جهانی مطرح شد، و یاس در سخنانی گفت «روایت وی از رپ فارسی نه تنها یکی از آسیب‌های اجتماعی نیست بلکه با کمی دقت و بلند نظری می‌تواند به عنوان یه سبک از موسیقی در ایران بسیار مفید باشد.»[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۴] [/sup][sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۵] [/sup] وی به تازگی با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تك ناين ، بزرگترین رپ کن مستقل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آمریکا  نیز همکاری کرده است که نام این اثر صدای اتحاد (Sound Of Unity) است و در تاریخ ۱ اسفند ۱۳۹۲ در ساعت ۹:۳۰ منتشر شد.[sup][دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیازمند منبع
][/sup] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تک ناین  یاس را برادر خود از مادری جداگانه در ایران معرفی کرده و با اشتراک گذاری ویدیوی سرباز وطن از یاس برای طرفدارانش، اعلام کرد یاس امروز از ایران به سمت آمریکا (کانزاس سیتی) پرواز کرده و امروز رپ ایران و آمریکا در استودیوی شخصی او با هم متحد خواهند شد.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۶] [/sup]یاس علاوه بر مصاحبه با تعداد زیادی مجلهٔ داخلی، با شبکه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
CNN  آمریکا و همچنین با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اردشیر احمدی  در قالب مستندی به نام از زیر زمین تا بام تهران نیز مصاحبه کرده است. آهنگ و موزیک ویدئو اتحاد در سال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۲۰۱۴  انتشار یافت.

بازیگری
یاس در سال ۱۳۸۲ در آخرین فیلم بلند برنا کازرانی به نام «رعد یک داستان زنانه» به ایفای نقش پرداخته‌ است و خوانندگی رپ تیتراژ پایانی فیلم را نیز بر عهده داشته‌ است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۷] [/sup] او به عنوان نماینده‌ای از خوانندگان رپ فارسی در فیلم مستند «Rock On» حاضر شد. این فیلم مستند که به صورت تخصصی به موسیقی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راک  در ایران می‌پردازد، به تهیه کنندگی شهیار کبیری ساخته شده‌ است.[sup]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[۱۸] [/sup]

آلبوم
  • خیابونی‌ها
  • به امید ایران
آلبوم‌های مشترک
  • وصیت نامه
  • overdose
  • از ماست که بر ماست
تک‌آهنگ‌ها
سال انتشار
نام آهنگ
ترانه سرا
آهنگ ساز
تنظیم
توضیحات
کارگردان نماهنگ
۲۰۰۴
بم
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی

۲۰۰۶
باید بتونیم
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی
به همراهی بهزاد برازنده
ندارد
۲۰۰۷
هویت من
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی
همخوانی با آمین
ندارد
۲۰۰۹
پیاده میشم
یاس
میتا مالکی

۲۰۱۰
نیستی
یاس
پژمان نیکو

مشترک با آمین

۲۰۱۰
قصه زیرزمین
کاوه آفاق
کاوه آفاق
آراد آریا
همراه با گروه The Ways
کامبیز اخباری
۲۰۱۰
به خاطر من
یاس

سعید شمس

مجید فرهبد
۲۰۱۱
Trash The Clubs
یاس

همراه با دی‌جی علی‌گیتور
فرد خوشتینت و آرش لباف
۲۰۱۱
سرباز وطن
یاس
سعید انصار
ابی رود استودیوز

کسری شجاعی
۲۰۱۱
از چی بگم
یاس

سعید انصار
مضمون اجتماعی
کسری شجاعی
۲۰۱۲
من میجنگم
یاس

سعید انصار

ندارد
۲۰۱۲
وقت رفتن
یاس
احمد صناقی
پژمان نیکوش
مشترک با آمین
زیگورات پیکچرز
۲۰۱۳
فریاس (فریاد یاس)
یاس
خشایار اس آر
خشایار اس آر

امیر طاهریان
۲۰۱۳
آمین
یاس
پژمان نیکو
آرمین کله
مشترک با آمین
ندارد
۲۰۱۴
من ادامه میدم
یاس
فربد عرش
احمد سانقه

ندارد
۲۰۱۴
صدای اتحاد (Sound Of Unity)
یاس
میتا ملکی
میتا ملکی
همراهی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تک ناین
آنتونی دورا
۲۰۱۴
وصیت نامه
یاس
پدرام

در آلبوم سمفونی گربه‌ها
ندارد
۲۰۱۴
۲ ۲ تا ۴ تا
یاس

آلبوم از ماست
ندارد
۲۰۱۴
زنده باد ایران
یاس

آلبوم اوردوز
ندارد
۲۰۱۵
مسافر
یاس

فربود عرش

کسری شجاعی
۲۰۱۵
چارسو
یاس

براي تيتراژ فيلم چارسو

۲۰۱۵
بد شدم
یاس
سعید شمس
سعید شمس

۲۰۱۵
مسافر
یاس
فربد عرش
سعید انصار

منابع
  1. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  بهنام ناطقی. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «ویژه برنامه بررسی رپ فارسی در تلویزیون  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    صدای آمریکا  با حضور «دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    شاهین نجفی »». دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    صدای آمریکا ، مارچ ۲۰۱۰. بازبینی‌شده در مارچ ۲۰۱۰.
  2. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  بهزاد بلور. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «مردی به نام «یاس»»  ‎(فارسی)‎. وب‌گاه رسمی bbc، ۱۸ شهریور ۱۳۸۵. بازبینی‌شده در اکتبر ۲۰۰۹.
  3. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  علی شاکری. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «یاس: عاشقتم برادر!»  ‎(فارسی)‎. وب‌گاه رسمی bbc، ۲۵ اوت ۲۰۰۷. بازبینی‌شده در اکتبر ۲۰۰۹.
  4. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  ف. تفرشی. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «کنسرت یاس در  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    لس آنجلس ». زیر زمین.
  5. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «اجرای ترانه «سی دی را بشکن» در  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    دانشگاه میشیگان  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    آمریکا » ‎(فارسی)‎.
  6. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «گفتگو با یاس، خواننده رپ: «به آتش بقیه سوختم»» .
  7. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «گفتگو با یاس، خواننده رپ فارسی: «می‌خواهیم حرف‌های جدی بزنیم.»» .
  8. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    [/url]
    [ltr]http://zirzamin.knackgroup.com/?q=node/688&[/ltr]
    [url=http://zirzamin.knackgroup.com/?q=node/688&]  گفتگو با «یاس» رپ خوان ایرانی، یکی از رپ خوان‌های شناخته شده در صحنهٔ رپ فارسی داخل ایران
  9. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «گفتگو با یاس، خواننده رپ فارسی: «می‌خواهیم حرف‌های جدی بزنیم»» .
  10. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «اجرای ترانه «سی دی را بشکن» در  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    دانشگاه میشیگان  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    آمریکا » ‎(فارسی)‎.
  11. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «گفتگو با یاس، خواننده رپ: «به آتش بقیه سوختم»» .
  12. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    آمریکا » ‎(فارسی)‎.
  13. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «یاس در دانشگاه‌های مختلف آمریکا»  ‎(فارسی)‎.
  14. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «همایش ملی ” آسیب شناسی مسائل جوانان ”»  ‎(فارسی)‎.
  15. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «همایش ملی ” آسیب شناسی در شیراز ”»  ‎(فارسی)‎.
  16. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑  بازتاب خبر در صفحه فیس بوک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    Bia2Rap
  17. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    «سایت سینمایی سوره»  ‎(فارسی)‎.
  18. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    پرش به بالا↑