انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه اشکنه گوجه سبز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
فصل بهار كه می شود ، گوجه سزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر كوی برزن به آدم چشمك می زنند . اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشكنه خوشمزه ای هم درست كرد ؟

مواد لازم
گوجه سبز : 500 گرم
شكر : 3 قاشق غذاخوری
پیاز : 3 عدد
روغن : 150 گرم
شنبلیله : 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سفید : 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق سوپخوری
فلفل : به میزان كافی
نمك : به میزان كافی

طرز تهیه
پیاز را خرد كرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ كرده كمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می كنیم.
سپس 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه كافی به آن نمك و فلفل اضافه می كنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شكنیم و با كمی نمك مخلوط می كنیم و كم كم در مایه اشكنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یكجا بسته نشود . پس از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشكنه می ریزیم بعد از پختن 3 قاشق شكر به آن اضافه می كنیم . بطور كلی در تمام اشكنه ها بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ .را درسته در آن میشكنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود
خوشمزه به نظر میاد HeartHeartHeart